PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dámske moto topánky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Materiál
Hovädzia koža
(12)
Syntetická koža
(2)
Rip Stop
(1)
3D Mesh sieťovina
(3)
Veľkosť
42
(1)
41
(11)
40
(10)
39
(9)
38
(11)
37
(7)
36
(6)
Veľkosť topánok
36
42
-
Farba
Biela
(2)
Čierna
(9)
Hnedá
(2)
Sivá
(3)
Červená
(3)
Modrá
(1)
Ružová
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Dámske moto topánky kombinujú štýl, pohodlie a bezpečnosť, čo je nevyhnutné pre každú milovníčku motoriek. Kvalitné materiály a špeciálne prvky, ako je napríklad zosilnená oblasť členkov, zvyšujú ochranu pri jazde. Nechajte sa inšpirovať a nájdite dámske topánky na motorku, ktoré doplnia váš motocyklový outfit. 

Pokračovať

Ako vybrať dámske moto topánky? Dôležité je pohodlie a bezpečnosť

Dámske moto topánky majú predovšetkým za úlohu chrániť vaše nohy a zároveň ich udržiavať v pohodlí v každom počasí. Predstavujú jeden zo základných kúskov vášho vybavenia na motorku, preto je potrebné ich výber starostlivo zvážiť. Dámske topánky na motorku by mali perfektne sedieť nielen vašej nohe, ale aj vášmu oku. Zamerajte sa preto na ich štýl, materiál, farbu alebo aj spôsob zapínania.

  • Dámske moto topánky na chopper vyžadujú okrem pohodlia a ochrany aj perfektný štýl, ku ktorému patrí pravá koža alebo výrazné pracky na topánkach.
  • Dámske topánky na motorku classic sú vhodné na naháče, scramblery, cestovné motocykle a ďalšie stroje, ktoré sú bežne viditeľné na cestách. Tieto topánky majú elegantný vzhľad a vystuženú oblasť okolo členkov pre vyššiu bezpečnosť.
  • Road dámske moto topánky, ale aj pánske, ponúkajú pohodlie a štýl aj pri dlhších moto výletoch. Samozrejmosťou je kvalitný materiál, ktorý býva často priedušný.
  • Dámske topánky na motorku v štýle tracker sú určené na každodenné jazdenie na motorke aj skútri. Ich hlavnou prednosťou je veľké pohodlie.

i

Dámske topánky na motorku vyberajte podľa štýlu vášho stroja

Pokiaľ neviete, ako si vybrať dámske topánky na motorku, vyskúšajte ich aj so zvyškom oblečenia zladiť s vašou motorkou. Dôležitý je nielen ich štýl, ale aj farba. V ponuke nájdete zvyčajne čierne, hnedé alebo sivé dámske motorkárske topánky, ale pokojne môžu byť aj ružové alebo červené. Tieto farby zdôraznia vašu ženskosť, ale zároveň udržia vašu nohu v bezpečí a komforte.

Dámske moto topánky musia mať tú správnu veľkosť

Veľkosť pre dámske moto topánky vyberajte podľa svojej bežnej veľkosti. Zvyčajne sú k dispozícii topánky s veľkosťou 36 až 41, na trhu však nájdete aj menšie či väčšie čísla. Ak si svojou veľkosťou topánky nie ste istí, presne zmerajte obe nohy, ideálne večer, kedy môžu byť po celodennej aktivite mierne opuchnuté. Skontrolujte vnútorné rozmery topánky, ktoré by mali byť o niečo väčšie ako vaše nohy, aby bol zaistený dostatočný priestor pre pohodlie a cirkuláciu vzduchu. Topánky si vyskúšajte pri chôdzi aj v sede na motorke, aby ste overili ich pohodlie a funkčnosť.

Dámske moto topánky sú zvyčajne vyrobené z pravej alebo syntetickej kože. Tento materiál, predovšetkým v prípade pravej hovädzej kože, má tendenciu veľa pracovať, je teda nutné počítať s tým, že sa topánka časom roztiahne a koža povolí.

Aké majú dámske moto topánky zapínanie?

Dámske moto topánky môžu mať rôzne typy zapínania v závislosti od štýlu a funkcie topánky. Medzi bežné typy zapínania patrí zapínanie na zips, na suchý zips, na pracky a na šnurovanie. Zatiaľ čo topánky na chopper sa väčšinou zapínajú prackou alebo šnúrkami, k športovejším motorkám sa hodí skôr klasický alebo suchý zips, ktorý zároveň ponúkne rýchle a pohodlné zapínanie topánky. Výber správneho typu zapínania závisí od osobných preferencií a požiadaviek na pohodlie a štýl.

Dámske topánky na motorku chopper
Dámske topánky na motorku chopper

Dámske moto topánky
Dámske moto topánky

Dámske topánky na motorku classic
Dámske topánky na motorku classic

i

Dámske topánky na motorku – zapínanie voľte aj podľa ich výšky

Dámske topánky na motorku môžu mať rôznu výšku. Zvyčajne ich výška dosahuje minimálne nad členok, kvôli jeho ochrane. Niektoré kúsky však môžu byť vysoké až do polovice lýtok. Je teda dobré zamyslieť sa nielen nad vzhľadom topánky, ale aj nad pohodlnosťou a rýchlosťou obúvania a zapínania, predovšetkým pokiaľ jazdíte naozaj často.

Hľadáte dámske moto topánky? Na motorku vyrazte jedine v tých z kvalitných materiálov

Dámske moto topánky sú väčšinou vyrobené z kvalitnej pravej alebo syntetickej kože. Pravá koža je tradičný materiál, ktorý je vysoko cenený pre svoju odolnosť, dlhodobú trvanlivosť a schopnosť dobre starnúť. Okrem toho vďaka svojej prirodzenej pružnosti a pevnosti ponúka vynikajúcu odolnosť proti oderu, čo je pre obuv na motorku kľúčové. Alternatívou k pravej koži je syntetická koža, ktorá je často ľahšia, menej náročná na údržbu a môže ponúkať lepšiu odolnosť voči vode. Syntetické materiály môžu byť tiež viac priedušné, čo zvyšuje pohodlie pri dlhých jazdách v teplom počasí.

Dámske topánky na motorku sú len jednou z častí správnej motorkárskej výbavy. Pozrite sa, aké ďalšie oblečenie máme v ponuke. Váš celkový outfit môžete zladiť nielen s vašou mašinou, ale aj so štýlovou prilbou.

Dámske moto topánky s podpätkom alebo bez neho?

Dámske moto topánky s podpätkom kombinujú funkčnosť a štýl, aby vyhoveli špecifickým potrebám a preferenciám žien, ktoré jazdia na motorke. Podpätok môže poskytnúť lepšiu podporu a stabilitu pri státí, čo je obzvlášť užitočné pre jazdkyne s menšou postavou. Topánky s podpätkom môžu tiež dodať eleganciu a ženský nádych k motorkárskemu vzhľadu. Keď vyberáte dámske topánky na motorku s podpätkom, je dôležité dbať na to, aby podpätok nekompromitoval bezpečnosť.

i

U nás nájdete kvalitné, ale zároveň lacné dámske moto topánky, takže si môže vybrať skutočne každý. A ak hľadáte dostupnejšie dámske topánky na motorku, bazár vám môže poskytnúť vhodné riešenie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
14 položiek
XPD X-Radical, čierne / ružové, veľkosť 38
Topánky na motorku – dámske, materiál syntetická koža a 3d mesh sieťovina, určenie Classic, Road a skúter, zapínanie na šnúrky a suchý zips, farba Čierna a Ružová, veľkosť 38
91,90 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: MOTO37541
XPD Moto-1 Leather Lady, biele
Topánky na motorku – dámske, materiál hovädzia koža, určenie Classic, chopper a skúter, zapínanie na šnúrky
115,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO37498nad
XPD Moto-1 Lady, modré / sivé
Topánky na motorku – dámske, materiál hovädzia koža a 3d mesh sieťovina, určenie Classic, chopper a skúter, zapínanie na šnúrky
102,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO37494nad
XPD Moto-1 Lady, čierne / biele
Topánky na motorku – dámske, materiál hovädzia koža a 3d mesh sieťovina, určenie Classic, chopper a skúter, zapínanie na šnúrky
102,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO37491nad
XPD Moto-1 Leather Lady, čierne
Topánky na motorku – dámske, materiál hovädzia koža, určenie Classic, chopper a skúter, zapínanie na šnúrky
115,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO37502nad
XPD Moto PRO Lady, sivé
Topánky na motorku – dámske, materiál hovädzia koža a rip stop, určenie Classic, chopper a skúter, zapínanie na šnúrky a suchý zips
121,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO37522nad
Oxford Sofia dámske čierne 38
Topánky na motorku – dámske, materiál hovädzia koža, určenie chopper, zapínanie na pracky, farba Čierna, veľkosť 38
76,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: AUPR58291
Oxford Sofia dámske čierne
Topánky na motorku – dámske, materiál hovädzia koža, určenie chopper, zapínanie na pracky
Zľavnené -36 %
80,90 € 126,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: AUPR58289nad
Oxford Sofia dámske sivé
Topánky na motorku – dámske, materiál hovädzia koža, určenie chopper, zapínanie na pracky
Zľavnené -36 %
80,90 € 126,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: AUPR58295nad
Oxford Valentina dámske čierne
Topánky na motorku – dámske, materiál hovädzia koža, určenie Road, zapínanie na suchý zips
107,84 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: AUPR58283nad
Oxford Magdalen Waterproof dámske hnedé
Topánky na motorku – dámske, materiál syntetická koža, určenie Classic, zapínanie na zips
131,53 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: AUPR58277nad
Oxford Magdalen Waterproof dámske čierne
Topánky na motorku – dámske, materiál syntetická koža, určenie Classic, zapínanie na zips
131,53 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: AUPR58271nad
Oxford Tracker 2.0 Dry2Dry™ dámske čierne
Topánky na motorku – dámske, materiál syntetická koža, určenie tracker, zapínanie na suchý zips
116,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: AUPR58265nad
XPD X-Nashville Lady, čierne, veľkosť 37
Topánky na motorku – dámske, materiál hovädzia koža, určenie Classic, chopper a skúter, zapínanie na šnúrky, farba Čierna, veľkosť 37
195,24 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MOTO37534

Dámske moto topánky

V kategórii Dámske moto topánky máme práve teraz na Alza.sk celkom 14 produktov.

Dámske moto topánky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné dámske moto topánky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie dámske moto topánky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii dámske moto topánky recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií