AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Datatag Security systém

Zobraziť katalóg
Datatag Security systém
Zabezpečovací systém – viacprvkový elektronický identifikačný systém proti krádeži umožňuje polícii identifikovať pravého vlastníka akéhokoľvek označeného automobilu, a to aj napriek tomu, že registračná značka a štandardné identifikačné čísla výrobcu boli odstránené alebo zmenené
Kód:  AUPR257808 Produktové číslo:  5060537900056
Datatag Security systém Predaj skončil

Datatag Security systém

Moderný identifikačný a bezpečnostný systém pre automobily a motocykle

Ak chcete dôkladne ochrániť váš automobil, alebo motocykel a zabrániť jeho krádeži, je aplikácia identifikačného označenia najlepším spôsobom jeho zabezpečenia. Bezpečnostný systém Datatag vyžíva multiprvkový prístup k identifikácii vrátane elektronických transpondérov a najmodernejšieho UV náteru, ktorý neviditeľne označí vaše vozidlo unikátnym identifikačným kódom. Vďaka tomu polícia dokáže presne identifikovať pravého vlastníka vozidla aj keď došlo k zmene, alebo poškodeniu registračnej značky a štandardného identifikačného čísla výrobcu.

Kľúčové vlastnosti zabezpečovacieho systému Datatag Security pre automobily a motocykle

  • Multiprvkový systém ochrany pre automobily, alebo motocykle
  • Dizajnované pre športové a luxusné vozidlá 4 × 4
  • Sklenené transpondéry, neviditeľný UV náter, mikrobodky a Datatag DNA
  • Jednoduchá aplikácia
  • Celoživotná ochrana a registrácia v medzinárodnom registri
  • Vhodný na všetky typy rámov

Neviditeľný UV náter

Neviditeľný UV náter

Systém Datatag Security obsahuje neviditeľný UV náter na trvalé označenie laku automobilu, alebo rámu motocykla. Takmer neviditeľný UV náter, s unikátnym alfa-numerickým kódom, tvorí hlavnú časť identifikácie motocykla a jeho ochranu proti krádeži.

Mikrobodky s jedinečným kódom

Mikrobodky s unikátnym kódom

Špičkový identifikačný systém mikrobodiek je vyrobený na jednoduché použitie. Mikrobodky s veľkosťou 0,5 mm sú aplikované na rôzne povrchy, takže je prakticky nemožné, aby ich páchatelia našli a všetky odstránili.

Datatag DNA

Datatag DNA

Každá ochrana Datatag obsahuje špeciálny chemický roztok s unikátnym DNA kódom, ktorý je ponúkaný vo farbe, laku, lepidle, tekutine, prášku, géli, oleji, či v spreji. Vďaka tomuto dômyselnému riešeniu je takmer nemožné tento kód z vozidla odstrániť.

Sklenené transpondéry

Sklenené transpondéry

Transpondér obsahuje vo svojom obvode unikátny číselný kód na presnú identifikáciu vozidla. Jeho veľkosť zodpovedá približne rozmerom zrnka ryže a inštalácia zariadenia je veľmi jednoduchá. Kód sa nedá zmeniť ani zmazať.

Plastický štítok

Plastický výstražný štítok

Súčasťou príslušenstva je špeciálne navrhnutý plastický štítok s atraktívnym dizajnom, ktorý varuje potencionálnych zlodejov a navyše ho nemožno odstrániť bez jeho poškodenia.

Výstražné štítky

Výstražné štítky na okno

Špeciálne vyrobené štítky na okná upozorňujú potencionálnych zlodejov, že vaše vozidlo je označené najmodernejším zabezpečovacím systémom Datatag. Toto označenie je takmer nemožné odstrániť bez poškodenia.


Výhody bezpečnostného systému Datatag

Bezpečnostné systémy Datatag poskytujú špičkové identifikačné značky spolu s pravdepodobne najobsiahlejšou databázou svojho druhu na svete. Datatag Security má preukázateľný vplyv na zníženie krádeží a 100 % úspešnosť pri trestnom konaní, kde bol systém použitý ako dôkaz. Datatag navyše úzko spolupracuje so štátnou aj mestskou políciou v jednotlivých krajinách, ktorú vybavuje špeciálnymi skenermi, poskytuje nepretržitý prístup k registru a pravidelné školenia. Majitelia automobilov a motocyklov zabezpečených systémom Datatag môžu využívať aj zľavy na poistenie vo vybraných poisťovniach.



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Datatag Security systém.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií