AD homeoffice AD homeoffice

Helstons CRUISER Cuir Rag

Zobraziť katalóg
Helstons CRUISER Cuir Rag
Motorkárska bunda – CRUISER, kožená bunda
Kód:  motonad00200 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Helstons CRUISER Cuir Rag Predaj skončil

Helstons CRUISER Cuir Rag

Elegantná kožená bunda Helstons CRUISER Cuir Rag v pretekárskom štýle nesmie chýbať v skrini žiadnemu motorkári. Je ľahká a príjemne sa nosí. Vďaka navoskovanému povrchu je vodoodolná. Čierna motorkárska bunda je doplnená radom prvkov, ktoré z nej robia štýlový doplnok do každého počasia. Samozrejmosťou sú aj chrániče pre vašu bezpečnosť a niekoľko vreciek na nevyhnutnosti.

Kľúčové vlastnosti bundy CRUISER Cuir Rag

  • Elegantná kožená bunda je vysoko odolná
  • Nepremokne vďaka voskovanému povrchu
  • Thermo vesta sa dá vybrať
  • Na kľúčových miestach sú chrániče
  • Ľahké spracovanie neobmedzuje pohyb ani na motorke
  • Čierne vyhotovenie

Bunda z nepremokavej hovädzej kože

Základom každej motorkárskej bundy musí byť kvalitný materiál, ktorý vás ochráni. Preto bola na výrobu bundy Helstons CRUISER použitá hovädzia koža s hrúbkou 0,9 až 1,1 mm. Napriek tomu je bunda ľahká a neobmedzuje v pohyblivosti. Zvrásnený povrch je tónovanie do čiernej farby. Rukávy sa dajú pre ľahšie obliekanie rozopnúť. Kovové zipsy boli použité aj na predné vrecká a celkové zapínanie ku krku. Bundu Cuir Rag môžete využiť pri jazdách na motorke aj na bežné nosenie.

Bezpečnosť so značkou Helstons

Aj na motorke môžete vyzerať štýlovo, bez toho aby ste museli obetovať svoje bezpečie. Helstons CRUISER Cuir Rag vám poskytne všetko, čo u motorkárskeho oblečenia potrebujete. Kožená bunda odolá poškriabaniu a je vodoodolná. Thermo vesta, ktorá sa dá odopnúť, ochráni aj pred veľkým mrazom. Na ramenách, lakťoch a chrbte je bunda vystužená špeciálnymi chráničmi, aby bola zaistená vaša maximálna bezpečnosť.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Helstons CRUISER Cuir Rag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helstons CRUISER Cuir Rag.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií