PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Pikatec na ochranu keramických povrchov a dlažieb

Zobraziť katalóg
Pikatec na ochranu keramických povrchov a dlažieb
2,0 1 hodnotení
Nanokozmetika – sada nanokozmetiky na prípravu a ochranu všetkých keramických povrchov, ide predovšetkým o dlaždice a obklady, všetku sanitu, ako sú umývadlá, bidety, toaletné misy, keramické vane, sprchové kúty, držiaky na mydlá, ale aj keramické sošky či iné dekory a časti nábytku, ochrana je ďalej vhodná aj na škáry obkladov, kde zabraňuje vzniku plesní; využitie je 8m2
Kód:  AUPR257817 Produktové číslo:  8594178091417 Stránky výrobcu
Pikatec na ochranu keramických povrchov a dlažieb Predaj skončil

Pikatec na ochranu keramických povrchov a dlažieb

Sada nanokozmetiky Pikatec slúži na ochranu keramických povrchov a dlažieb. S pomocou tejto sady budete môcť udržiavať obklady, dlaždice, vane, umývadlá, ale tiež napríklad keramické sošky alebo časti nábytku. Sada Pikatec je zložená z odmasťovacieho prípravku Nano Degreaser & Polisher s objemom 50 ml a prostriedku Nano Protect Ceramic & Sanitary s objemom 30 ml. Tieto prostriedky vytvárajú na povrchu materiálu neviditeľný a vysokoodolný film, ktorý chráni ošetrené plochy až 2 rokov. Vďaka tomu je výrazne znížené riziko výskytu vodného kameňa a plesní. V sade nájdete tiež handričku z mikrovlákna, ktorá slúži na aplikáciu politúry. Odporúčaná plocha pre ošetrenie touto sadou je 6 m2. Pre zvýšenie účinnosti je možné tieto prípravky kombinovať s ďalšími výrobkami Pikatec, vďaka čomu docielite ešte lepší výsledok.

Kľúčové vlastnosti sady na ochranu keramických povrchov a dlažieb Pikatec

  • Sada je zložená z odmasťovacieho prípravku a ochranného prostriedku
  • Jednoduchá aplikácia nanokozmetiky Pikatec
  • Dokonalá ochrana keramických dlažieb, vaní, umývadiel aj častí nábytku
  • Nano Degreaser & Polisher s objemom 50 ml na odmastenie a rozleštenie
  • Nano Protect Ceramic & Sanitary s objemom 30 ml na ochranu ošetrovaného povrchu
  • Vytvára na ošetrenom povrchu tenký ochranný film
  • Znižuje riziko vzniku plesní
  • Dlhotrvajúci účinok nanokozmetiky Pikatec
  • Praktické balenie vystačí na plochu 6 m2 

Nano Degreaser & Polisher (50 ml)

Tento prípravok dokonale odstraňuje mastnoty, vďaka nanočasticiam, ktoré prenikajú do pórov povrchu a eliminujú tak mastnoty v jeho štruktúre. Ide o odmasťovač a rozlešťovač, ktorý slúži na finálne odmastenie povrchu pred aplikáciou prostriedku Nano Protect Ceramic & Sanitary.

Nano Protect Ceramic & Sanitary (30 ml)

Keramické povrchy sú veľmi pórovité, a preto sa na nich ľahko usádzajú najrôznejšie nečistoty. Pikatec Nano Protect Ceramic & Sanitary vyhladzuje povrch materiálu a vytvára neviditeľnú vrstvu, ktorá znižuje množstvo usadených nečistôt, takže je údržba ošetreného povrchu veľmi jednoduchá. Po ošetrení navyše plochy odpudzujú vodu, a vďaka antibakteriálnym účinkom zamedzujú vzniku plesní.

Jednoduchá aplikácia

Nanesenie prípravku sa vykonáva prostredníctvom 4 jednoduchých krokov. Povrch je najskôr nutné dôkladne vyčistiť a odmastiť. Následne naneste ochrannú politúru Pikatec, nechajte 30 minút pôsobiť, a potom rozleštite pomocou handričky. Vždy si prečítajte aktuálny návod. Povrchy ošetrené nanokozmetikou Pikatec sú hladšie a odolnejšie voči poškodeniu. Na údržbu povrchov postačí iba suchá či navlhčená utierka z mikrovlákien. S ňou všetky nečistoty ľahko zotriete, takže ošetrené povrchy budú vyzerať stále ako nové a na upratovanie nebudete potrebovať žiadnu ďalšiu chémiu.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Určenie
Do kuchyne, Do kúpeľne, Na podlahu Hotovo!
Typ čističa
Sprej Hotovo!
Objem
0,08 l (80 ml) Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Určenie

Určenie
Do kuchyne, Do kúpeľne, Na podlahu Hotovo!

Typ

Typ čističa
Sprej Hotovo!

Objem

Objem
0,08 l (80 ml) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec na ochranu keramických povrchů a dlažeb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pikatec kerámia felületek és csempék védelmére.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií