AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pikatec Ochrana Antifioulingu I – BOAT 200 ml

Zobraziť katalóg
Pikatec Ochrana Antifioulingu I – BOAT 200 ml
Nanokozmetika – ochranná prvá vrstva časti lode pod čiarou ponoru, chráni trup lode, odpudzuje riasy, nečistoty a iné mikroorganizmy, zvyšuje kĺzavosť a znižuje priľnavosť, prvá z dvojstupňovej ochrany Antifoulingu, objem 200ml, vystačí na cca 15m2
Kód:  AUPR264009 Produktové číslo:  180404010001 Stránky výrobcu
Pikatec Ochrana Antifioulingu I – BOAT 200 ml Predaj skončil

Pikatec Ochrana Antifioulingu I – BOAT 200 ml

Ochranná prvá vrstva časti lode pod čiarou ponoru. Táto vrstva chráni trup lode, odpudzuje riasy, nečistoty a iné mikroorganizmy. Zabraňuje ich vrstveniu a nenávratnému poškodeniu plášťa lode. Dôležitá vlastnosť tejto ochrany je, že je aplikovateľná na štandardné antifoulingové nátery a výrazne tak predlžuje ich životnosť, a to 2 až 3-násobne. Dlhodobo chráni proti biologickému znečisteniu a opotrebovaniu. Extrémne zvyšuje kĺzavosť a znižuje priľnavosť. Je prvá z dvojstupňovej ochrany antifoulingu. 200 ml vystačí na plochu približne 15 m2.

Nano Protect Antifouling I BOAT je prvá z dvojstupňovej nanopolymerovej ochrany. Je vyrobená na báze kremíka s prímesou ďalších zlúčenín, ktoré zaisťujú základnú ochranu proti priľnutiu, zarastaniu a poškodeniu agresívnou morskou flórou a faunou. Dokáže aktívne odpudzovať tieto organizmy a zabezpečiť tak skutočnú ochranu Vašej lode.

Ideálna je kombinácia práve tejto prvej protivegetatívnej vrstvy a druhej vrstvy ochrany trupu lode II Pikatec Nano Protect Antifouling II, ktorá zaisťuje zvýšenie klzkosti a tým zvýšenie rýchlosti, čo vedie k výraznému zníženiu spotreby paliva. Zároveň slúži ako ďalšia ochranná vrstva.

Na povrchu sa vytvorí filmotvorná ultratenká a neviditeľná vrstva, ktorá je extrémne klzká, pružná a dokáže dlhodobo odolávať mastnotám a vlhkosti. Tento film chráni povrch antifoulingu pred následným znečistením biologickými organizmami, usadzovaním minerálnych, soľných a vápenatých povlakov, pred oxidáciou, a tiež proti mikro poškriabaniu a nárazom.

Prínosy nano ochrany trupu PIKATEC:

  • Vysoko ekonomická
  • Zvyšuje rýchlosť
  • Znižuje spotrebu paliva
  • Znižuje počet obnovení antifoulingu
  • Znemožňuje priľnutie bio flórou i faunou

Svojím unikátnym zložením na báze nanopolyméru chráni ošetrený povrch pred vodou, UV žiarením, usadzovaním minerálov a solí, mastnou a kyslou špinou a znečistením. Vďaka extrémne hladkému povrchu a klzkému povrchu výrazne znižuje náklady na prevádzku a údržbu lode (spotreba paliva, až o 100 % znižuje následné čistenie, extrémne predĺženie životnosti antifoulingu, znižuje nutnosť vyzdvihovania lode do suchých dokov). Bezpečný na všetkých antifoulingových náteroch a rôznych lakoch.

Parametre a špecifikácia

Objem
200 l (200 000 ml) Hotovo!
Použitie
Laminátové povrchy Hotovo!

Objem

Objem
200 l (200 000 ml) Hotovo!

Použitie

Použitie
Laminátové povrchy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Ochrana Antifioulingu I - BOAT 200ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií