Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sixtol Súprava na testovanie chladiaceho systému Mechanic Cooling Tester 14, 0–2,5 bar, 14 ks

Zobraziť katalóg
Sixtol Súprava na testovanie chladiaceho systému Mechanic Cooling Tester 14, 0–2,5 bar, 14 ks
Merač tlaku – na rýchlu kontrolu tesnosti chladiaceho systému automobilov, súprava obsahuje 12 nadstavcov a adaptérov pre rôzne značky vozidiel, teplomer a ručnú pumpičku, analógový manometer, hadičku 0–2,5 bar a 0-35 PSI, rozsah teploty 0–200 °C, uložená v plastovom kufríku
46,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CARaaa0168 Produktové číslo:  SX1163
Sixtol Súprava na testovanie chladiaceho systému Mechanic Cooling Tester 14, 0–2,5 bar, 14 ks 46,90 € Momentálne nedostupné

Sixtol Súprava na testovanie chladiaceho systému Mechanic Cooling Tester 14, 0–2,5 bar, 14 ks

Servisná 14- dielna súprava na rýchlu kontrolu tesnosti chladiaceho systému automobilov SIXTOL MECHANIC COOLING TESTER 14 s analógovým manometrom so stupnicou 0 – 2,5 bar a 0 – 35 psi. Súprava obsahuje 12 nadstavcov a adaptérov na rôzne značky vozidiel a teplomer na meranie teploty chladiacej kvapaliny so stupnicou 0 – 200 °C a 0 – 400 °F. Nástroje sú uložené v plastovom kufríku, ktorý uľahčuje ich skladovanie a prenos.

Kľúčové vlastnosti merača tlaku Sixtol

  • Jednoduché používanie
  • Upúšťací ventil
  • Robustný materiál
  • Široké spektrum nadstavcov
  • Pevný kufrík na prepravu a skladovanie

Postup:
Vyberte vhodný adaptér, alebo použite univerzálny nadstavec na plniaci otvor radiátora. Pripojte ručnú pumpu k adaptéru pomocou rýchlospojky. Natlakujte okruh na cca 30 psi. Sledujte údaj na manometri počas 2 – 3 minút. Pokiaľ sa tlak nemení, systém je tesný. Pokiaľ hodnota manometra začne klesať, v systéme je netesnosť. Po dokončení merania uvoľnite tlak pomocou spätného ventilu. Zariadenie je možné vybrať iba vtedy, keď manometer ukazuje nulu.

Kompatibilný so značkami vozidiel:
Nissan, Mitsubishi, Mazda, Subaru, Toyota, Honda, Ford GM, Chrysler, VW, Škoda, Audi, Volvo, Saab, Mercedes Benz, BMW, Renault, Fiat, Alfa Romeo, Infiniti, Suzuki, Isuzu, Lexus, Opel Peugeot, Jeep, Rover, Citroen, nákladné vozidlá.

Typ manometra:
Analógový

Stupnica manometra:
0 – 2,5 bar a 0 – 35 psi

Materiál:
Oceľ, guma

Rozmery balenia:
9 × 27,5 × 35 cm

Hmotnosť:
3 kg

Obsah súpravy:
1× ručná tlakovacia pumpička s manometrom a hadičkou 0 – 2,5 bar a 0 – 35 psi, 1× teplomer, 12× nadstavce a adaptéry na rôzne značky automobilov, 1× plastový kufrík

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sixtol Sada pro testování chladícího systému Mechanic Cooling Tester 14, 0–2,5 bar, 14 ks.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií