Avenue Mandarine Lucerna s motýlikmi

Zobraziť katalóg
Avenue Mandarine Lucerna s motýlikmi
Kreatívne tvorenie – z odolných kartónových dielov, fólie a drôtikov, s ktorou si deti vyrobia vlastnú lucernu, odporúčané od 6 rokov
Kód:  HRAif13466 Produktové číslo:  3609510551681
Avenue Mandarine Lucerna s motýlikmi Predaj skončil

Avenue Mandarine Lucerna s motýlikmi

Kreatívna súprava Lucerna s motýlikmi od Avenue Mandarine poteší každé dieťa s tvorivou dušou. Pomocou tejto súpravy si vaša ratolesť vlastnoručne vytvorí rozprávkovú lampu s vílou a motýlikmi. Nielenže si vytvoria nádherný doplnok do svojej izby, dokonca ho môžu dozdobiť podľa svojho gusta. Ku zdobeniu sú použité kartónové motýle a postavička víly. Rovnako ako všetky súpravy Avenue Mandarine aj kreatívna súprava Lucerna s motýlikmi je precízne spracovaná. Obsahuje predpripravené kartónové diely na lampu, fóliu, lepenku, drôtik, vílu a kartónové motýle. Vynaložené úsilie bude odmenené formou nádhernej dekorácie do detskej izbičky, na terasu alebo balkón.

Kľúčové vlastnosti kreatívnej súpravy Avenue Mandarine Lucerna s motýlikmi

  • Kreatívna súprava francúzskej značky Avenue Mandarine
  • Pri výrobe kúzelnej lucerny si deti a rodičia užijú spoločné chvíle
  • Kreatívna súprava Lucerna s motýlikmi rozvíja tvorivosť, jemnú motoriku a sústredenie
  • Krásna dekorácia do detskej izby alebo napríklad na terasu
  • V kreatívnej súprave nájdete všetko potrebné pre výrobu – lepenkové diely na lampu, fóliu, lepenku, drôtik, vílu a kartónové motýle
  • Rozmery hotovej lucerny sú 11,5 × 11 × 17 cm
  • Pre deti od 6 rokov

Užite si spoločné chvíle pri výrobe lucerny s motýlikmi

Užite si príjemné spoločné chvíle plné zábavy a tvorenia s kreatívnou súpravou Avenue Mandarine Lucerna s motýlikmi. Kým sa vaše malé ratolesti vybláznia pri samotnej stavbe lucerny, rozvinú svoju tvorivosť, jemnú motoriku a sústredenie, vy dohliadnete na to, aby bola lucernička starostlivo zlepená. Po dokončení ju môžete spoločne s deťmi osadiť sviečkou na batérie a prvýkrát rozsvietiť.

Stačí začať tvoriť

V balení Lucerna s motýlikmi od Avenue Mandarine nájdete všetko potrebné pre výrobu kúzelnej lucerny – predpripravené lepenkové diely na lampu, fóliu, lepenku, drôtik, vílu a kartónové motýle. Vhodné pre deti od 6 rokov a odporúčame dohľad rodičov.


Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Avenue Mandarine Lucerna s motýlikmi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avenue Mandarine Lucerna s motýlky.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií