AD květen univerzal AD 1. týden květen

B + W čistiaca utierka

Zobraziť katalóg
B + W čistiaca utierka
4,0 1 hodnotení
– na šošovky
Kód:  XXOTC100a Rozšírená záruka +96 mesiacov Produktové číslo:  00143094
B + W čistiaca utierka Predaj skončil

B + W čistiaca utierka

Čistiaca utierka B + W je špeciálne navrhnutá pre citlivé optické zariadenia ako sú fotoaparáty alebo kamery či okuliarové šošovky. Pomocou utierky jemne a dokonale odstráňte prach a vyčistite všetky mastné škvrny bez použitia zvlhčovačov alebo iných čistiacich prostriedkov. Utierka je vyrobená z vysoko kvalitného mikrovlákna, ktoré vyniká hodvábnou mäkkosťou, neobsahuje žiadne chemické prísady. Môžete ju prať v teplej vode s malým množstvom mydla alebo v práčke bez aviváže. Okraje utierky sú obšité, čo zabraňuje strapkaniu. Je dodávaná v praktickom plastovom puzdre.

Materiál:
Mikrovlákno


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si B+W čisticí utěrka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte B+W Reinigungstuch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte B+W Reinigungstuch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: B+W tisztítókendő.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií