AD elektro Motorola EDGE 50

BABY born – chlapček

Zobraziť katalóg
BABY born – chlapček
5 8 hodnotení
Bábika pre dievčatá, vhodné od 3 rokov, výška bábiky: 43cm, materiál: plast a textil, kaká, ciká
Kód:  HRAif11164 Produktové číslo:  4001167824375

BABY born – chlapček

Snáď najobľúbenejšou hračkou všetkých dievčatiek sú bábiky vyzerajúce ako živé bábätko, s ktorými môžu napodobňovať svoje mamičky. Interaktívna bábika BABY born predstavujúca chlapčeka s veľkosťou 43 cm je skvelým darčekom pre deti od 3 rokov, s ktorým sa zabavia dlhé hodiny. Bábika ponúka deväť reálnych funkcií bez nutnosti použitia batérií. Roztomilá bábika má nádherné oči a mäkké jemnučké telíčko lákajúce na túlenie. Bábika je oblečená v peknom svetlomodrom oblečení a na hlavičke má modrú čiapočku s ušami. Vďaka pohyblivejším pažiam a kĺbom sa vám bude veľmi ľahko obliekať. 

Kľúčové vlastnosti bábiky BABY born – chlapček

  • Interaktívna bábika BABY born chlapček
  • 9 reálnych funkcií bez nutnosti použitia batérií
  • Chlapček má jemnučké vodotesné telíčko umožňujúce kúpanie
  • Pohyblivé paže a kĺby zaručujú jednoduché obliekanie
  • Kŕmenie z fľašky alebo pomocou lyžičky
  • Bábika ciká a kaká do nočníčka
  • Veľké množstvo doplnkov pre báječnú zábavu

Veľa zručností a zábavy

Bábika BABY born miluje špliechanie vo vani, vďaka jej vodotesnosti si tak s ňou užijete pri kúpaní veľa zábavy. Skvelú zábavu predstavuje aj kŕmenie. Buď pije vodu z fľaštičky, alebo jej môžete dávať kašičku do ústočiek po lyžičkách z mištičky. Keď stlačíte tlačidlo ukryté pod pupkom, chlapček sa vyciká a vykaká do nočníčka. Po kúpaní, prebaľovaní a kŕmení je už unavený, takže ho musíte položiť do postieľky a dať mu dobrú noc. Hneď zavrie očká a zaspí. Ak by začal plakať a roniť slzičky, stačí ho len utíšiť pomocou cumlíka.

Bohaté doplnky

V balení okrem bábiky chlapčeka dostanete celý rad nádherných doplnkov, ako je body, čiapočka, mištička s lyžičkou, porcia kašičky, fľaštička, nočník, plienka, cumlík, rodný list alebo náramok priateľstva pre bábiku a malú mamičku. Bábika BABY born podporuje vývoj dieťaťa, rozvíja jeho spoločenské zručnosti a zoznamuje ho so zodpovednosťou a empatiou. Urobte radosť svojej malej princeznej a kúpte jej rozkošné dieťatko chlapčeka, ktoré si zamiluje na prvý pohľad.

Materiál:
Mäkký plast

Obsah balenia:
Bábika, detské body, čiapočka, cumlík so sponkou, fľaštička, plienka, mištička s lyžičkou, nočník, porcia kašičky, rodný list a náramky priateľstva


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli ma panenka pindika, nebo je stejná jako holčička baby born, akorát v modrém oblečení. Děkuji

Dobrý večer ja by som sa chcela spýtať ohľadom tej bábiky takže ona neplače nahlas?

Diskusia a poradňa k BABY born – chlapček
Príslušenstvo pre BABY born – chlapček
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY born - chlapeček. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY born - kleiner Junge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY born - kleiner Junge. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY born - kisfiú baba.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií