AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BABYLISS PRO Jumbo BAB3025E

Zobraziť katalóg
BABYLISS PRO Jumbo BAB3025E
5 1 hodnotení
Elektrické natáčky – profesionálne, titánovo-keramický povrch, 12 natáčok Jumbo priemer 38mm, 12 štipcov (motýlikov), 12 kovových pinet (spôn), studený koniec, kábel dĺžky 2.7m
Kód:  BABNAT01 Produktové číslo:  BAB3025E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS PRO Jumbo BAB3025E Predaj skončil

BABYLISS PRO Jumbo BAB3025E

Vytvoriť si krásny účes a navyše v pohodlí domova? S týmito elektrickými natáčkami na vlasy od spoločnosti BaByliss to nebude väčší problém. Sada 12 elektricky nahrievacích natáčok s extra veľkým priemerom 38 mm vám umožní rýchle vytvorenie kučier alebo vĺn, bez toho aby ste museli navštíviť kadernícky salón. Dokonalý výsledok zaistí titan-keramický materiál, z ktorého je vyrobený povrch natáčok.

Kľúčové vlastnosti

  • Titan-keramický povrch
  • Ultrarýchle nahriatie
  • Studený koniec
  • 12 natáčok Jumbo
  • Priemer natáčok: 38 mm
  • 12 štipcov (motýlikov)
  • 12 kovových Pinet (spôn)
  • Tepelne odolný kryt

Moderná technológia

Technológia Ceramic Titanium uzatára vlasové kutikuly a eliminuje vznik chumáčikov, vlasy sú lesklé a pružné. Táto technológia zaistí vždy dokonale rovnomerné rozloženie tepla. Perfektnú použiteľnosť a manipuláciu týchto natáčok zaručuje ich nízka hmotnosť a studený okraj na jednoduché uchytenie. Veľmi praktický je aj box s transparentným vekom, ktorý umožňuje mať natáčky so sebou aj na cestách. V balení nájdete 12 nahrievacích natáčok, 12 štipcov a 12 kovových Pinet.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Dostala jsem elektrické natáčky profi-care s dvaceti keramickými natáčkami a záchytkami-motýlky. Bohužel není k tomu český návod. Vlasy mi po hladkém povrchu kloužou a natáčky pálí. Přece takto to výrobce nemyslel? (Jsou od Alzy) Poraďte prosím, kde mohu získat manuál v češtině. Děkuji. Z.Drozdová

Diskusia a poradňa k BABYLISS PRO Jumbo BAB3025E
Príslušenstvo pre BABYLISS PRO Jumbo BAB3025E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss PRO Jumbo BAB3025E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABYLISS PRO elektrische Lockenwickler Jumbo BAB3025E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS PRO elektrische Lockenwickler Jumbo BAB3025E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABYLISS PRO Jumbo BAB3025E.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií