PET AD homeoffice

Batoh Teen Škoda

Zobraziť katalóg
Batoh Teen Škoda
Detský ruksak ergonomické, reflexné prvky, anatomicky tvarované chrbát, 3 komory, bočné vrecká na fľašu, rozmery: 48 × 34 × 16 cm, hmotnosť: 0,8 kg
Kód:  HRAkn0758 Produktové číslo:  8591577044426 Stránky výrobcu

Batoh Teen Škoda

Batohy od českého výrobcu školských potrieb STIL sú vyrobené z kvalitného materiálu a vyznačujú sa starostlivým a kvalitným spracovaním. Študentské batohy sú vyrobené z ľahkého materiálu s priedušným odpružením .

Kľúčové vlastnosti

  • kvalitný ľahký materiál a starostlivé spracovanie
  • priedušné polstrovanie
  • ergonomicky tvarovaný 3D zadný systém
  • praktické vrecká na fľašu s vodou
  • tri vrecká
  • organizátor pre drobné predmety
  • hmotnosť 0,8 kg

Pohodlné nosenie

Batoh STIL v modernom dizajne Škoda má ergonomicky tvarovaný 3D zadný systém , ktorý spolu s ľahkým materiálom zaisťuje pohodlie po celý deň. Na bokoch batohu sú praktické vrecká na nápojovú fľašu.

Komory a organizátori

V batohutri vrecká, ktoré uľahčujú ukladanie. Navyše v prednom vrecku nájdete praktický organizátor pre malé predmety, ako sú kľúče.

parametre

Rozmery: 48 × 34 × 16 cm
Hmotnosť: 0,8 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Batoh Teen Škoda
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Batoh teen Škoda. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Batoh teen Škoda. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Batoh teen Škoda. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Iskolai hátizsák - Škoda.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií