PET PET

Beats EP - biela

Zobraziť katalóg
Beats EP - biela
5 2 hodnotení
Slúchadlá - s mikrofónom, vyváženým zvukom, odolným a ľahkým dizajnom, dizajnom On-Ear
Kód:  XXMON398c1 Produktové číslo:  ml9a2zm/a Stránky výrobcu

Beats EP - biela

Beats EP s mikrofónom ponúka ladený akustický systém pre vyvážený zvuk v najvyššej kvalite. Vďaka ľahkému a odolnému dizajnu je veľmi pohodlné nosenie. Schopnosť prispôsobiť mäkké ušné podložky tak, aby vyhovovali vašim potrebám, zvyšuje ich pohodlie. Ďalšou výhodou, ktorú môžete použiť na slúchadlách, je integrovaný ovládačRemote Talk s vstavaným mikrofónom, ktorý je však kompatibilný s iOS.S ním môžete nielen zvládnuť vaše hovory alebo riadiť prehrávanie, ale aj nastaviť hlasitosť alebo pracovať so systémom Siri. Slúchadlá sú navrhnuté na pripojenie k štandardnému zariadeniu   3,5 mm konektor jack. 

Hlavné výhody

  • Vzdialená diskusia s iOS (kompatibilná s iOS)
  • Skvelý vyvážený zvuk
  • Pohodlné sluchátka a ľahká konštrukcia
  • Kábel, ktorý sa nestíha

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beats EP - biela
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats EP - white. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kopfhörer - Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kopfhörer - Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats EP - white.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií