AlzaPlus+ děti AP+ plus nový vizuál

ALPECIN Tuning Šampón + ALPECIN Coffein Šampón

Zobraziť katalóg
ALPECIN Tuning Šampón + ALPECIN Coffein Šampón
Sada – ALPECIN Tuning Shampoo 200ml+ALPECIN Coffein Shampoo C1 250ml
Kód:  KSVL2845s Stránky výrobcu
ALPECIN Tuning Šampón + ALPECIN Coffein Šampón Predaj skončil

ALPECIN Tuning Šampón + ALPECIN Coffein Šampón

Šampón ALPECIN Coffein Shampoo C1 je špeciálny vlasový prípravok, ktorý vaše vlasy čistí a zároveň podporuje ich rast a spomaľuje dedičné vypadávanie vlasov. Prípravok obsahuje kofeín, ktorý podporuje prekrvenie vlasovej pokožky a dostáva sa až do vlasových korienkov, kde podporuje rast vlasov a posilňuje ich obranyschopnosť. Šampón vlasy posilňuje, ošetruje a podporuje ich zdravý rast. Kofeín z prípravku preniká ľahko ku korienkom vlasov a zostáva tam, aj keď šampón zmyjete. Neobsahuje zmäkčujúce látky – napríklad silikóny a vlasy tak získavajú už po niekoľkých použitiach pevnejšiu a kvalitnejšiu štruktúru aj bohatší vzhľad. Na dotyk pôsobia silnejším dojmom. Doprajte vašim vlasom kvalitnú starostlivosť, ktorá ich udrží zdravé, pevné a dlho prirodzene husté. Jednoduchým použitím pri každodennom umývaní vlasov  môžete svoje vlasy posilniť a zabezpečiť ich hustotu aj zdravý vzhľad.

Aktívne látky

  • Kofeín – kofeín v šampóne pomáha regulovať účinky testosterónu, aktívne pôsobí proti vypadávaniu vlasov

Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a nechajte dve minúty pôsobiť. Ak necháte pôsobiť tri minúty, bude lepšie prekrvená aj pokožka hlavy. Potom vlasy dôkladne opláchnite a vysušte.

Typ vlasov:
Na vlasy so sklonom k dedičnému vypadávaniu.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-2, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Chloride, Caffeine, Panthenol, Parfum, PEG-120 Metyl Glucose Dioleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Citric Acid, Sodium Citrate, Menthol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Tocopherol, Phenoxyethanol, Metylparaben, Propylparaben, CI 42090, CI 60730.

ALPECIN Tuning Shampoo 200 ml

Tuningový šampón značky Alpecin je ideálny na každodennú starostlivosť o rednúce a šedivejúce vlasy. Tento jedinečný prípravok posilňuje prirodzenú farbu vlasov a prvé sivé vlasy ľahko farbí, čím viditeľne spomalí proces prirodzenej straty vlasového pigmentu. Obsiahnutý kofeínový komplex preniká hlboko do vlasovej štruktúry, kde vlas vyživuje a zabraňuje dedičnému vypadávaniu vlasov. Vlasy sú pri pravidelnom používaní tohoto šampónu lesklé, vyživené a obnovené, ich kvalita sa zlepšuje a pôsobia bohatším dojmom.

Vlastnosti šampónu ALPECIN Tuning Shampoo 200 ml

  • Šampón posilňuje prirodzenú farbu vlasov
  • Ľahko zafarbuje prvé sivé vlasy
  • ALPECIN Tuning Shampoo zmierňuje vypadávanie vlasov
  • Zanecháva vlasy lesklé, zdravé a vyživené
  • Vhodný na každodenné používanie

Typ vlasov:
Na všetky typy vlasov, najmä s prvými šedinami.

Použitie:
Aplikujte šampón do vlhkých vlasov, vytvorte penu a nechajte ho 2 minúty pôsobiť. Potom opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, PEG-3 Distearate, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Chloride, Caffeine, Panthenol, Phenoxyethanol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Phosphoric Acid, PEG-120 Metyl Glucose, Dioletate, HC Blue No. 2, Menthol, Polyquaternium-7, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Niacinamide, Zinc PCA, Limonene, Sodium Benzoate, Metylparaben, Propylparaben, CI 47005.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu
Súprava Hotovo!
Určenie
Pre mužov Hotovo!
Špecifické zloženie
S kofeínom Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Vypadávanie, Rast, Objem, Regenerácia, Posilnenie, Farbenie Hotovo!

Typ

Typ produktu
Súprava Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S kofeínom Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Vypadávanie, Rast, Objem, Regenerácia, Posilnenie, Farbenie Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Všetky typy vlasov, Normálne, Starnúce a šedivejúce Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALPECIN Tuning Šampón + ALPECIN Coffein Šampón Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALPECIN Tuning Šampon + ALPECIN Coffein Šampon.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií