AlzaBoxy Q1 MPLA318265

ALPHANOVA SUN BIO Opaľovací krém v spreji SPF50 125 g

Zobraziť katalóg
ALPHANOVA SUN BIO Opaľovací krém v spreji SPF50 125 g
Opaľovací krém – pre deti, ochranný faktor 50, vyhotovenie: prírodné, bez chémie, netoxické, bez obsahu alkoholu a bez parabénov, na všetky typy pokožky, objem 125ml - 127,20 €/1 l
Kód:  OPA085 Produktové číslo:  3760075070861
ALPHANOVA SUN BIO Opaľovací krém v spreji SPF50 125 g Predaj skončil

ALPHANOVA SUN BIO Opaľovací krém v spreji SPF50 125 g

Prírodný opaľovací krém v spreji ALPHANOVA SUN BIO vás ochráni pred škodlivými lúčmi tým najšetrnejším spôsobom. Krém má ochranný faktor SPF 50 a je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane tej citlivej. Jeho zloženie je obohatené o BIO jojobový olej, BIO tamanu olej a výťažok z BIO aloe vera. Je vodoodolný, takže sa na neho môžete spoľahnúť aj v dňoch trávených pri vode. Krém ALPHANOVA SUN navyše neobsahuje žiadne chemické filtre, nanotechnológie, umelé vône ani deriváty z ropy, ktoré bežné krémy obsahujú.

Kľúčové vlastnosti ALPHANOVA SUN BIO opaľovacieho krému v spreji SPF50

  • 100 % prírodný opaľovací krém ALPHANOVA SUN BIO
  • Poskytuje ochranu SPF 50
  • Krém ALPHANOVA SUN BIO je vodoodolný
  • Vhodný pre všetky typy pleti
  • Zloženie obohatené o BIO jojobový olej, BIO tamanu olej a výťažok z BIO aloe vera
  • Neobsahuje parabény, chemické filtre ani konzervanty
  • Jemná parfumácie monoi z Francúzskej Polynézie

Použitie:
Rovnomerne aplikujte dostatočnú vrstvu na pokožku celého tela a tváre a rozotrite. Hoci je sprej vodoodolný, odporúčame ho v priebehu opaľovania nanášať opakovane, najmä po kúpaní a osušení uterákom alebo pri nadmernom potení. Doba ochrany sa opakovanou aplikáciou nepredlžuje.

Zloženie:
Dicaprylyl Carbonate, Aqua, Caprylic/Capric Triglycerides, Titanium Dioxide, Glycerín, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Sorbitan Isostearate, Simmondsia, Chinensis Seed Oil*, Alcohol**, Squalane, Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate, Isostearyl Alcohol, Bentonite, Polyhydroxystearic Acid, Butyrospermum Parkii Butter*, Calophyllum Inophyllum Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Powder*, Parfum, Sodium Chloride, Sodium Levulinate, Stearic Acid, Glyceryl Caprylate, Aluminium Hydroxide, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Alumina, Sodium Anisate, Tocopherol, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oil*, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate. * = Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, ** = vyrobené zo surovín v BIO kvalite


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALPHANOVA SUN BIO Opaľovací krém v spreji SPF50 125 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALPHANOVA SUN BIO Opalovací krém ve spreji SPF50 125 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALPHANOVA SUN BIO Napozóspray SPF50 125 g.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií