AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

CURAPIL Darčekové balenie (60 tabliet, šampón, kondicionér, regeneračné sérum)

Zobraziť katalóg
CURAPIL Darčekové balenie (60 tabliet, šampón, kondicionér, regeneračné sérum)
Doplnok stravy – obsahuje: Doplnok stravy na starostlivosť o vlasy, nechty a pokožku hlavy, šampón, kondicionér a sérum na vlasy
Kód:  DOST006 Produktové číslo:  8594184520161

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CURAPIL Darčekové balenie (60 tabliet, šampón, kondicionér, regeneračné sérum) Predaj skončil

CURAPIL Darčekové balenie (60 tabliet, šampón, kondicionér, regeneračné sérum)

Elegantný darčekový set našich najobľúbenejších produktov – doplnku stravy na vlasy, regeneračného séra a kofeínovej vlasovej kozmetiky. To všetko v pôvabnej škatuli, vďaka ktorej sú produkty pripravené ihneď na darovanie.

Obsah darčekového balenia:

1× 60 tabliet Curapil = dvojmesačná kúra na výživu vlasov, nechtov a pokožky hlavy
1× Regeneračné sérum 30 ml s kyselinou hyalurónovou a keratínom na obnovu krásy vlasov
1× Šampón Curapil 200 ml = šetrný prírodný šampón s kofeínom a arganovým olejom na podporu rastu vlasov
1× Kondicionér Curapil 200 ml = prírodný kondicionér bez silikónov s kofeínom, panthenolom a keratínom na posilnenie namáhaných a zničených vlasov

Tablety Curapil

Naše doplnky stravy na vlasy obsahujú originálnu zmes usušených topinamburových hľúz, odhorčených pivovarských kvasníc a aminokyselín. Tablety sú 100 % prírodné a majú dokonale vyvážené zloženie, ktoré pomáha ženám ku krásnym vlasom a pevným nechtom.

Topinambur je pôvodom americká bylinka s vysokým obsahom bielkovín, prebioticky pôsobiaceho inulínu a minerálnych látok (horčíka, fosforu, vápnika, draslíka a obzvlášť kremíka). A práve kremík patrí k dôležitým látkam pri raste vlasov, nechtov a kože.
Pivovarské kvasnice sú tiež bohaté na bielkoviny, navyše však v sebe ukrývajú dietetickú vlákninu, vitamíny skupiny B a minerály (železo, fosfor, zinok, meď). S topinamburom sa tak dokonale dopĺňajú.
Aminokyseliny L-metionín a L-cysteín získavame z čisto prírodných zdrojov. Sú to veľmi dôležité látky v ľudskom organizme, ktoré slúžia ako stavebný materiál vlasov, nechtov i pokožky a podieľajú sa na významných procesoch v tele.

Dávkovanie: 1 tableta denne po jedle (1 tableta = 690 mg, 3,77 kJ)

Obsah 1 balenia: 60 tabliet

Curapil v období dojčenia a tehotenstva: Aj napriek tomu, že máme z radov tehotných žien a mamičiek veľa spokojných zákazníčok, vždy odporúčame pre istotu konzultovať užívanie Curapilu so svojím lekárom.

Čo by ste ešte mali vedieť: Curapil tablety môžu konzumovať diabetici. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie a tablety skladujte mimo dosahu detí a v suchu pri teplotách do 25 °C.

Kompletné zloženie tabliet Curapil: Topinambur hľuznatý 250 mg, Pivovarské kvasnice sušené 100 mg, L-metionín 50 mg, L-cysteín 50 mg, Kyselina pantoténová 42,50 mg, Pyridoxín 7 mg, manitol, Mikrokryštalická celulóza, Oxid kremičitý, Stearan horečnatý.

Sérum pre poškodené vlasy

Rýchla pomoc pre poškodené a suché vlasy. Regeneračné sérum Curapil obsahuje kyselinu hyaluronovú, keratín a ďalšie účinné látky, ktoré zacelia zničené vlasové vlákno a obnovia krásu vašich vlasov. A navyše ho nie je potrebné oplachovať!

Kyselina hyalurónová vlasy vyživuje, regeneruje a zachováva ich pružnosť.
Keratín udržuje vlasy pevné a zdravé.
Bavlníkový olej vytvára na vlasoch ochranný film. Navracia im jemnosť a pevnosť.
Bio arganový olej zacelí končeky, hydratuje vlasy a uzdravuje pokožku hlavy.
Vitamín B5 zabraňuje vypadávaniu vlasov.
Rastlinný výťažok hemisqualane zachováva vlasy hebké a jemné.
Panthenol hydratuje a posilňuje vlasové vlákno. Uľahčí ich česanie aj úpravu.

Návod na použitie: Sérum naneste do vlhkých, uterákom vysušených vlasov po každom umytí. Aplikujte ho na poškodené časti vlasov, či už do končekov, alebo po celej ich dĺžke. Akonáhle sa sérum vstrebe, vysušte vlasy fénom. Pri aplikácii do končekov odporúčame použiť také množstvo, ktoré zodpovedá trom stlačeniam pumpičky. Pre dosiahnutie lesku ho naneste aj do suchých vlasov.

Podrobné zloženie: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, C13-15 Alkane, Glycerín, Panthenol, Argania Spinosa Kernel Oil, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Keratin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Parfum, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Eugenol, Coumarin.

Šampón s kofeínom a arganovým olejom

Aby sme všetkým dievčatám, mamičkám i babičkám pomohli k pevným a hustým vlasom, vyvinuli sme vlastný prírodný šampón s kofeínom. Zloženie je čisto prírodné, bez silikónov, parabénov a sulfátov. Šampón obsahuje jemnú umývaciu emulziu, ktorá vlasy šetrne umyje, a zvýšenú dávku kofeínu, ktorá podporí zahustenie vlasového porastu.

V zložení nášho šampónu sa nachádza:

Prírodné tenzidy (umývacie látky) z kokosového oleja – šetrne vyčistia aj poškodené či oslabené vlasy.
Kofeín – podporuje prekrvenie pokožky a rast vlasov.
BIO arganový olej – hydratuje a dodáva výživu.
Extrakt z aloe vera – prispieva k regenerácii a hydratácii.
NutriCert hair (látka z rastliny jicama) – obsahuje minerály dôležité pre krásne vlasy, vracia lesk a hebkosť. Pomáha namáhaným a odfarbovaným vlasom.
Prírodné silice (mätová, eukalyptová, rozmarínová a grapefruitová) – dodávajú nášmu šampónu príjemnú vôňu.

Objem balenia šampónu: 200 ml

Návod na použitie: Šampón Curapil naneste na mokré vlasy, dôkladne napeňte a vmasírujte k pokožke hlavy. Potom opláchnite. Vzhľadom k tomu, že výrobok neobsahuje silikóny a je čisto prírodný, odporúčame používať vždy po umytí kondicionér. Oproti bežným šampónom sa tiež môže zdať konzistencie redšia. Je to dané jeho unikátnym prírodným zložením.

Kompletné zloženie šampónu: Aqua, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerín, Sodium PCA, Argania Spinosa Kernel Oil, Citrus Grandis Peel Oil, Caffeine, Glyceryl Oleate, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Mentha Piperita Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lactic Acid, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene.

Kondicionér s keratínom a d-panthenolom

Kondicionér Curapil je vyvinutý na čisto prírodnej báze a má ľahkú a jemnú štruktúru. Rovnako ako náš šampón obsahuje zvýšenú dávku kofeínu, extrakt z aloe vera a bio arganový olej. Navyše sa v ňom nachádzajú prírodné látky dodávajúce vlasom hebkosť a lesk:

D-panthenol (provitamín B5) – zvláčňuje, hydratuje a pomáha k regenerácii.
Keratin – patrí k základným svadobným kameňom vlasov a nechtov.

Objem balenia kondicionéru: 200 ml

Návod na použitie: Kondicionér Curapil naneste na vlhké až mokré vlasy a nechajte niekoľko minút pôsobiť. Potom dôkladne opláchnite. Vlasy by pred aplikáciou nemali byť úplne mokré, preto z nich opatrne vodu vyklepte alebo jemne vysušte uterákom. Ak máte problém s mastiacou sa pokožkou hlavy, aplikujte kondicionér len do dĺžok a ku končekom. Pre ten najlepší efekt odporúčame skombinovať s regeneračným sérom Curapil.

Kompletné zloženie kondicionéru: Aqua, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Glycerín, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocamidopropyl Betaine, Citrus Grandis Peel Oil, Hydrolyzed Keratin, Caffeine, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Mentha Piperita Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Xanthan Gum, Citric Acid, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Unisex Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CURAPIL Darčekové balenie (60 tabliet, šampón, kondicionér, regeneračné sérum) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CURAPIL Dárkové balení (60 tablet, šampon, kondicionér, regenerační sérum).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií