AlzaBoxy Q1 MPLA318265

DOVE Revitalising vianočná darčeková kazeta so špongiou pre ženy

Zobraziť katalóg
DOVE Revitalising vianočná darčeková kazeta so špongiou pre ženy
4,3 7 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Dove Uhorka & Zelený čaj sprchovací gél 250ml, Dove Fresh Touch krémová tableta na umývanie 100g, Dove Luxusná sprchovacia špongia - 2,45 €/ks
Kód:  VBAL386 Produktové číslo:  8717163708712 Stránky výrobcu
DOVE Revitalising vianočná darčeková kazeta so špongiou pre ženy Predaj skončil

DOVE Revitalising vianočná darčeková kazeta so špongiou pre ženy

Vianočná darčeková kazeta DOVE Revitalising je nádherným darčekom pre každú ženu, ktorá rada rozmaznáva svoju pokožku. Obsahujeprípravky na každodennú starostlivosť, a to sprchovací gél, krémovú tabletu na umývanie a luxusnú sprchovaciu špongiu. Osviežujúcisprchovací gél DOVE Go Fresh Uhorka & Zelený čaj s objemom 250 ml účinne pokožku umýva a zbavuje všetkých nečistôt.Vďaka unikátnej technológii NutriumMoisture poskytuje pokožke hĺbkovú výživu a hydratáciu a zanecháva ju hodvábne jemnú, hladkú a vláčnu. Jeho svieža vôňa uhorky a zeleného čaju vás príjemne povzbudí a dodá energiu do nového dňa.

Kľúčové vlastnosti vianočnej darčekovej kazety pre ženy DOVE Revitalising s luxusnou špongiou

  • Dámska darčeková sada DOVE Revitalising na každodennú starostlivosť
  • Vyživujúci sprchovací gél DOVE Go Fresh Uhorka & Zelený čaj jemne pokožku čistí
  • Osviežujúca vôňa uhorky a zeleného čaju povzbudzuje zmysly
  • Unikátna technológia NutriumMoisture dodáva pokožke hĺbkovú výživu
  • Krémová tableta na umývanie DOVE Fresh Touch Beauty Cream Bar s vôňou uhorky a zeleného čaju
  • Zloženie je obohatené o hydratačný krém
  • Prípravok je vhodný na každodenné použitie na tele, tvári a rukách

Rozmaznávajte svoju pokožku s krémovou umývacou tabletou DOVE Go Fresh Fresh Touch Beauty Cream Bar

Krémová tableta na umývanie DOVE Go Fresh Fresh Touch Beauty Cream Bar s objemom 100 g s vôňou uhorky a zeleného čaju šetrne pokožku čistí a zanecháva ju hladkú a hebkú bez známok vysušenia. Obsahuje štvrtinu hydratačného krému a jemné čistiace prostriedky, ktoré pomáhajú udržiavať vlhkosť pokožky a dodávajú jej potrebnú vláčnosť. Prípravok môžete použiť na umývanie pokožky tela, rúk i tváre.

Obsah sady:

  • Sprchovací gél DOVE Go Fresh Uhorka & Zelený čaj s objemom 250 ml
  • Krémová tableta na umývanie DOVE Go Fresh Fresh Touch s obsahom 100 g
  • Špongia

Zloženie sprchovacieho gélu:
Water (Aqua), Cocamidopropyl Betaín, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl Isethionate, Acrylates Copolymer, Lauric Acid, Glycerín, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Styrene / Acrylates Copolymer, Stearic Acid, BHT, Sodium Isethionate, PEG- 150 penta- Tetrastearate, PEG-2 Hydroxyetyl Cocamide, Tetrasodium EDTA, Etidronic Acid, Iodopropynyl butylcarbamate, Citric Acid, Yellow 5 (Ci 19140), Blue 1 (Ci 42090)

Zloženie tablety na umývanie:
Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium palmitate, Sodium Stearate, Aqua, Sodium Isethionate, Lauric Acid, Sodium C14-16 Olefin sulfonate, Sodium Palm Kernelate, Parfum, Cucumis sativus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerín, Sodium Chloride, Dipropylene glycol, Zinc Oxide, Tetrasodium EDTA, Propylene glycol, Citric Acid, Tetrasodium etidronate, Sodium Benzoate, Alumina, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090, CI 77891

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Revitalising vianočná darčeková kazeta so špongiou pre ženy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Revitalising vánoční dárková kazeta s mycí houbou pro ženy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Revitalising karácsonyi ajándékkazetta nőknek mosdószivaccsal.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií