PET Protiplnění

FIKKERTS Darčeková súprava Kitchen Garden

Zobraziť katalóg
FIKKERTS Darčeková súprava Kitchen Garden
Darčeková sada – obsahuje: Pena do kúpeľa + Mlieko na ruky + Mydlo + Kefka + Uterák + Vrecúško
Kód:  KSDS1030 Produktové číslo:  820859011602

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FIKKERTS Darčeková súprava Kitchen Garden Predaj skončil

FIKKERTS Darčeková súprava Kitchen Garden

Priali by ste si mať všetky dôležité kozmetické pomôcky v jednom praktickom balení? Súprava FIKKERTS Kitchen Garden obsahuje všetko, čo potrebujete. V unikátnom ručne vyrobenom koši z porastu morskej trávy nájdete penu do kúpeľa s romantickou vôňou levandule a ďateliny, hydratačné mlieko na ruky obsahujúce mandle a pomarančový kvet a hydratačné mydlo s vôňou ruže. Tieto prípravky sú doplnené vonným vrecúškom do skrine s omamnou vôňou levandule a iných byliniek, drevenou kefkou s pemzou a bavlneným flanelovým uteráčikom. Kozmetika je vyrobená z čistých prírodných surovín a poskytne vám dokonalú starostlivosť za všetkých okolností. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy FIKKERTS Kitchen Garden

  • Balenie v ručne vyrobenom koši
  • Obsahuje kozmetické prípravky, vonné vrecúško, kefu a uterák
  • Všetky produkty príjemne voňajú
  • Obsahuje kvalitné prírodné suroviny
  • FIKKERTS Kitchen Garden môže slúžiť ako originálny darček

Zloženie:
Mlieko na ruky – Aqua (Water), Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Prunus dulcis (Sweet Almond Oil), Phenoxyethanol, Allantoin, Cocos nucifera (Coconut oil), Oenothera biennis (Evening Primrose Oil), Oenothera biennis (Evening Primrose Oil).

Mydlo – Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Parfum, Avena sativa (Oatmeal), Glycerin, Juglans regia (Walnut shell), Sodium Chloride, Citric Acid, Tetra sodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, CI77891 (Titanium Dioxide).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FIKKERTS Darčeková súprava Kitchen Garden Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIKKERTS Dárková sada Kitchen Garden.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií