AP+ nový vizuál ducray protiplnění

FIKKERTS Darčeková súprava v plechovke - levanduľa

Zobraziť katalóg
FIKKERTS Darčeková súprava v plechovke - levanduľa
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Tekuté mydlo na telo a ruky 300ml+intenzívny krém na ruky a nechty 75ml+kúpeľňová pena 100ml+hydratačné mydlo 85g+flanelová utierka zo 100% bavlny
Kód:  KSDS1041 Produktové číslo:  820859032010

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FIKKERTS Darčeková súprava v plechovke - levanduľa Predaj skončil

FIKKERTS Darčeková súprava v plechovke - levanduľa

Originálna kozmetická darčeková súprava FIKKERTS v plechovke poteší narkotickou vôňou levandule a zaujímavým obalom. Nájdete tu tekuté mydlo na telo a ruky, intenzívny hydratačný krém na ruky a nechty, kúpeľovú penu, hydratačné mydlo a flanelový uterák. Všetky výrobky sa budú o vás starať kvalitnými prírodnými zložkami a intenzívne regenerovať pokožku. Príjemná romantická vôňa uvoľňuje vaše zmysly. Použite jemnú flanelovú utierku vyrobenú zo 100 % bavlny, aby ste ukončili dokonalú starostlivosť. Darčeková súprava FIKKERTS dostanete do dizajnu plechového boxu.

Kľúčové vlastnosti súpravy darčekov FIKKERTS

  • Darčeková kozmetická súprava je zabalená v plechovke
  • Obsahuje prírodné prostriedky pre vašu pokožku a nechty
  • Zahŕňa tiež bavlnený uterák
  • Príjemná romantická vôňa levandule
  • Súprava FIKKERTS má originálny dizajn
  • Perfektný darček pre milovníkov prírodných krás

Zloženie:
Tekuté mydlo - voda (voda), kokoglukozid, laurylglukozid, kokamidopropylbetain, levandulový olej, levanduľový olej, Calendula officinalis, Mel (hydrolyzovaný pšeničný proteín, tokoferol, glycerín, sorbitan draselný, d-limonén, Linalool.

Krém na ruky - Aqua (voda), Cetearylový alkohol, Glycerylstearát, Prunus Dulcis (olej zo sladkého mandle), Levanduľový olej, Fenoxyetanol, Butyrospermum Parkii, Tokoferol (rastlinný základ) Oenothera Biennis ), Panthenol (Pro Vitamín B5), Carbomer, Calendula officinalis (extrakt z nechtíka lekárskeho), laktát sodný, trietanolamín, etylhexylglycerín, benzylalkohol, D-limonén, Linalool.

Aqua (voda), laurylsulfát amónny, decylglukozid, kokamidopropylbetain, levanduľový olej, chlorid sodný, mel (med), kalendula officinalis (extrakt z nechtíka lekárskeho), benzylalkohol, fenoxyetanol, glycerín) , Hydrolyzovaný pšeničný proteín, tokoferol (vitamín E), benzoát sodný, D-limonén, Linalool.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FIKKERTS Darčeková súprava v plechovke - levanduľa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIKKERTS Dárková sada v plechovém boxu - Levandule.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií