AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

FOREO Serum Serum Serum 30 ml

Zobraziť katalóg
FOREO Serum Serum Serum 30 ml
2,0 1 hodnotení
Pleťové sérum , vhodné na všetky typy pleti, obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre - 2 093,33 €/1 l
Kód:  FORMF343 Produktové číslo:  7350092130462

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOREO Serum Serum Serum 30 ml Predaj skončil

FOREO Serum Serum Serum 30 ml

Konečne je tu sérum, ktoré vašej pleti dodá presne to, čo potrebuje. Hydratačné sérum FOREO má úžasné antioxidačné účinky skvalenu, ktoré zaistia pleti zdravý a mladistvý vzhľad. Vďaka unikátnej receptúre obsahujúcej kyselinu hyalurónovú vaša pleť získa pružnosť a hladkú pevnosť. Tento gél na báze vody je vhodný pre všetky typy pleti a je dostatočne jemný aj k citlivej pokožke. Rýchlo sa vstrebáva a môžete ho tiež naniesť pod make-up, čím dosiahnete dokonalého vzhľadu pleti. Sérum sa stará o pokožku presne tam, kde potrebuje a vy si ho okamžite zamilujete.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra FOREO, 30 ml

  • Hydratačné sérum má silné antioxidačné účinky
  • Kyselina hyalurónová zaistí pleti pružnosť a hladkú pevnosť
  • Pleť získa zdravý a mladistvý vzhľad
  • Gél je na báze vody a rýchlo sa vstrebáva
  • Sérum je vhodné pre všetky typy pleti a je šetrné aj k citlivej pokožke
  • Pre dokonalý vzhľad možno gél naniesť tiež pod make-up
  • Sérum má čisté zloženie

Hĺbková technológie séra

Technológia mikrokapsúl dokáže pôsobiť hlbšie v pleti a zaistiť tak vyváženú produkciu mazu, čím dôjde k hladšej a žiarivejšej pleti už za týždeň. Kyselina hyalurónová je známa tým, že obnovuje a udržiava hydratačnú rovnováhu, zatiaľ čo hyaluronát sodný minimalizuje výskyt jemných liniek a vrások. Sérum má čisté zloženie bez fenoxyetanolu, parabénov, disodia EDTA, alergénov, alkoholu, aróm a minerálnych olejov.

Aplikácia:
Používajte sérum ráno a večer na vyčistenú pleť pred hydratačným krémom. Stlačte dávkovač a naberte 1 až 2 dávky na končeky prstov. Krúživými pohybmi vmasírujte sérum do pokožky tváre, krku a dekoltu. Pokračujte, kým vaša pleť mikrokapsuly úplne neabsorbuje. Následne pokračujte so svojím obľúbeným hydratačným alebo iným krémom.

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propanediol, Cyclopentasiloxane, Diglycerin, Xylitol, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, PEG/PPG.17/6 Copolymer, Glyceryl Polymethacrylate, Glycereth-26, PEG/PPG-14/7 Dimethyl Ether, Squalane, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyauronic Acid, Betaine, Octylodeceth-16, Glyceryl Glusoside, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Triethanolamine, Acaia Senegal Gum, Gelatin, Panthenol, Xanthan GUm, Trehalose, Urea, Ethylhexylglycerin, Adenoside, 1,2-Hexanediol, Sodium PCA, Serine, Glusose, Algin, Disodium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Pullula, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Potassium Phosphate, Ref 4 (CI 14700), Benzyl Glycol, Rapsberry Ketone


Parametre a špecifikácia

Objem
30 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci, Regeneračný Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci, Regeneračný Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO Serum 30 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOREO Serum Serum Serum 30 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií