AlzaBoxy Q1 MPLA318265

FOREO UFO – Aktívna maska Shimmer Freak, 6 balení

Zobraziť katalóg
FOREO UFO – Aktívna maska Shimmer Freak, 6 balení
Pleťová maska – hydratačná, rozjasňujúca, hmotnosť 4 g - 4 997,50 €/1 kg
Kód:  FORMA982 Produktové číslo:  F3982

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOREO UFO – Aktívna maska Shimmer Freak, 6 balení Predaj skončil

FOREO UFO – Aktívna maska Shimmer Freak, 6 balení

ROZJASŇUJÚCA OČNÁ MASKA SHIMMER FREAK

Zabudnite na rannú kávu, táto pleťová maska napustená kofeínom je presne to, čo potrebujete, aby ste sa iba za 90 sekúnd zbavili akýchkoľvek známok únavy. Vďaka časticiam odrážajúcim svetlo maska Shimmer Freak okamžite redukuje tmavé kruhy pod očami, zatiaľ čo prístroj UFO Cryo-Therapy osviežuje jemnú pleť okolo očí.

HRNČEK KÁVY NA VAŠU POKOŽKU

Dodajte svojim unavene vyzerajúcim očiam jas vďaka maske presýtenej kofeínom, ktorá zosvetľuje tmavé kruhy pod očami a dodáva vašej pleti jemný a trblietavý lesk. Zvlhčujúca pleťová maska Shimmer Freak okamžite zmenšuje viditeľné tenké linky a oživuje jemnú pokožku okolo očí.

TRBLIETAVÁ FORMULA S KÓREJSKÝM CERTIFIKÁTOM

Tento občerstvujúci komplex funguje so zariadením UFO a vďaka 90-sekundovej regeneračnej kúre oživuje oblasť okolo očí. Hydratačná pleťová maska obsahuje niacínamid, ktorý vyrovnáva tón pleti a prináša povrchu pokožky zdravý vzhľad. Ružová voda a kofeín sú plné antioxidantov, ktoré posilňujú tkanivo pokožky, bojujú proti jej opuchu a zaisťujú dlhotrvajúci zdravý vzhľad.

REGENERUJÚCA MASKA SHIMMER FREAK NA OČI

Kúra pleťovou maskou Shimmer Freak začína pulzáciami T-Sonic a červeným LED svetlom, ktoré povzbudzujú cirkuláciu a kryoterapiou na okamžité prebudenie očí. Po tridsiatich sekundách nasleduje ďalších 30 sekúnd starostlivosti znižujúce opuchy a zaisťujúce presvietenie oblasti kontúry oka. Na záver ošetrenia sa aktivuje modré LED svetlo na stiahnutie voľnej pokožky a pridanie trošky trblietania na prejasnenie pleti.

INŠPIROVANÉ KÓREJSKOU STAROSTLIVOSŤOU O PLEŤ

Keď ide o najlepšiu starostlivosť o pleť, svet vzhliada ku Kórei – k rodisku listovej masky a epicentru K-Beauty. Preto sme požiadali o pomoc tých najlepších z kórejských expertov v odbore starostlivosti o pleť a na základe našej spolupráce sme vyvinuli aktivovanej masky UFO. Maska Shimmer Freak, ktorá je vyrobená z plyšového, ultrajemného mikrovlákna, bez problémov kĺže po pleti a odovzdáva jej tie najlepšie ingrediencie, ktoré potrebuje.

KĽÚČOVÉ ZLOŽKY


Niacínamid vďaka svojim vlastnostiam pôsobiacim proti starnutiu prináša nový život starnúcej pokožke, vyhladzuje jemné linky a zlepšuje mdlosť pokožky.
 

Kofeín a ružová voda vďaka svojim antioxidačným vlastnostiam posilňujú tkanivo pokožky a bojujú proti opuchom okolo kontúry oka.

OŠETRENIE SHIMMER FREAK

1. Príprava
Pulzácia T-Sonic a červené LED svetlo zvyšujú prietok krvi a v kombinácii s chladením dodávajú očnej oblasti energiu.

2. Prežiarenie
Schladenie zmenšuje opuchy, zatiaľ čo červené LED svetlo a pulzácie T-Sonic pomáhajú absorbovať esencie masky.

3. Osvieženie
Aktivuje sa modré LED svetlo, aby naplo uvoľnenú pokožku a dodalo očiam jasnejší a zdravší vzhľad.



Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
4 g (0 kg) Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Rozjasňujúci Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
4 g (0 kg) Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Rozjasňujúci Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FOREO UFO – Aktívna maska Shimmer Freak, 6 balení Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO UFO Maska Shimmer Freak, balení po 6ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO UFO Shimmer Freak Maske, Packung mit 6 St. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO UFO Shimmer Freak Maske, Packung mit 6 St. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOREO UFO - Shimmer Freak maszk, 6 csomag.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií