PET Aplikace

GIORGIO ARMANI Code Absolu EdP

Zobraziť katalóg
GIORGIO ARMANI Code Absolu EdP
5 1 hodnotení
Parfumovaná voda – pánska, orientálna vôňa
Kód:  KPFC2052nad Stránky výrobcu
GIORGIO ARMANI Code Absolu EdP Predaj skončil

GIORGIO ARMANI Code Absolu EdP

Chceli by ste si zadovážiť parfumovanú vodu, ktorú vám vaše okolie bude len chváliť? GIORGIO ARMANI Code Absolu EdP ponúka vôňu prispôsobenú pre mužov. V prípade tejto parfumovanej vody je hlavnou vôňou orientálna prímes, ktorá dodáva hrejivým tónom intenzitu a jedinečnosť. Parfumovaná voda sa mieša tiež s vedľajšou vôňou korenia, a teda je obohatená o arómu škorice, koriandra, ružového korenia a pod. Táto parfumovaná voda bola prispôsobená predovšetkým na slávnostnejšie príležitosti alebo tiež na zimné dni. GIORGIO ARMANI Code Absolu EdP je originálne z Talianska.

Najdôležitejšie prednosti pánskej parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Code Absolu EdP

  • Parfumovaná voda prispôsobená mužom
  • Hlavnú vôňu tvorí orientálna
  • Vedľajšia vôňa GIORGIO ARMANI Code Absolu EdP: korenená
  • Táto parfumovaná voda vznikla v Taliansku

Ďalšie informácie o značke GIORGIO ARMANI

Značku Armani vytvoril Giorgio Armani v roku 1975, ktorý je počítaný medzi najúspešnejších a najznámejších talianskych módnych návrhárov. Mierne extravagantná vôňa Armani je známa svojou kvalitou a nadčasovosťou. S vôňou tejto značky sa budete cítiť sami sebou a zamilujete si ju od prvého okamihu. Nielen vôňa, ale aj kvalitná kozmetika a luxusné módne oblečenie nosia túto značku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIORGIO ARMANI Code Absolu EdP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIORGIO ARMANI Code Absolu EdP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIORGIO ARMANI Code Absolu EdP.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií