AP+ nový vizuál MPLA318265

GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Sada 28 ml

Zobraziť katalóg
GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Sada 28 ml
5 2 hodnotení
Darčeková sada parfumov – obsahuje: EdT 7ml + EdP 7ml + EdP 7ml + EdP 7ml - 246,07 €/100 ml
Kód:  KPFC3731 Produktové číslo:  3660732562114 Stránky výrobcu
GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Sada 28 ml Predaj skončil

GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Sada 28 ml

Taliansky štýl a charizma nájdete v dámskej parfumovanej vode GIORGIO ARMANI Sí. Kombinuje v sebe vôňu kvetov čiernych ríbezlí a frézie. GIORGIO ARMANI Sí hovorí áno slobode, snom, láske i samotnému životu. Máme pre vás pripravenú darčekovú sadu parfumov GIORGIO ARMANI Sí Miniatures Deluxe EdP Set, ktorá obsahuje 3 parfumované a 1 toaletnú vodu z kolekcie GIORGIO ARMANI Sí.

Kľúčové vlastnosti dámskej darčekovej sady GIORGIO ARMANI Sí Miniatures Deluxe EdP Set

  • Darčeková sada GIORGIO ARMANI Sí Miniatures Deluxe EdP Set je určená ženám
  • Nájdete v nej tri parfumované a jednu toaletnú vodu
  • Objavte taliansky šarm
  • GIORGIO ARMANI Sí Miniatures Deluxe EdP Set je vhodná na večerné aj celodenné nosenie
  • Vône si obľúbili najmä moderné a elegantné ženy
  • Môže sa pochváliť svojou nadčasovosťou a jemným vkusom

GIORGIO ARMANI Sí

Povedzte Si tejto dámskej parfumovanej vode od Giorgio Armani, ktorá predstavuje dokonalého zástupcu talianskeho šarmu. Žite svoj život naplno a buďte večer v spoločnosti aj cez deň oslňujúcou kráskou s Giorgio Armani Sí. Dámska voda GIORGIO ARMANI Sí si vás okamžite omotá tónmi čiernych ríbezlí. Srdcom preplávate na ružiach a fréziách. V základe vône GIORGIO ARMANI Sí sú zastúpené drevité arómy ambroxanu,pačuli a hrejivé vanilky. Prebuďte svoje zmysly so sofistikovanou vôňou GIORGIO ARMANI a nebojte sa žiť svoj život naplno. Dámska parfumovaná voda GIORGIO ARMANI Sí je charakteristická svojou ovocno-kvetinovou vôňou. Vynikne najmä na elegantných ženách. Je výrazná, napriek tomu jemná a nežná ako všetky ženy. GIORGIO ARMANI Sí užijete pri každej príležitosti. Či už na každodenné nosenie alebo príležitostné večierky.

Hlava:
Listy čiernych ríbezlí

Srdce:
Frézie, ruže

Telo:
Ambroxan, drevité tóny, pačuli, vanilka

GIORGIO ARMANI Sí Fiori EDP

GIORGIO ARMANI Si Fiori EdP 100 ml ponúka jedinečnú vôňu vytvorenú pre ženy. Primárnou zložkou tejto parfumovanej vody je prímes chypre, ktorá sa vyznačuje silnými machovými drevitými tónmi. Parfumovaná voda je obohatená o vedľajšiu vôňu kvetín, preto má tiež arómu jazmínu, čiernych ríbezlí, pomarančových kvetov a pod. Táto parfumovaná voda sa ujme predovšetkým počas slávnostných príležitostí alebo v chladnomzimnom období. GIORGIO ARMANI Si Fiori EdP 100 ml je pôvodom z Talianska.

Hlava:
Bergamot, mandarínka

Srdce:
Neroli, ruža stolistá

Telo:
Jantár, pačuli

GIORGIO ARMANI Sí Passione

Povedzte áno životu. Dámska parfumovaná voda GIORGIO ARMANI Sí Passione EDP vám pomôže s odvážnym rozhodnutím. Podporí každú sebavedomú ženu svojou intenzívnou vôňou. GIORGIO ARMANI Sí Passione EDP nepozná kompromisy. Na úvod je pripravený nektár z čiernych ríbezlí spolu s iskrivou hruškou. Kontrast medzi ženskou silou a citlivosťou je vyjadrenárafinovanou kombináciou hrejivej vanilky, jemných kvetov ruží, jazmínu a nevšedného heliotropu. Srdcom prestupuje vôňa hrejivého cédrového dreva spolu s drevitým Orcanoxom, čím GIORGIO ARMANI Sí Passione EDP získala charakter a vyspelosť.

Hlava:
Ružové korenie, čierne ríbezle, hruška

Srdce:
Jazmín, ruža, otočník

Telo:
Céder, vanilka

Obsah sady:
GIORGIO ARMANI Sí EDT 7 ml
GIORGIO ARMANI Sí EDP 7 ml
GIORGIO ARMANI Sí Fiori EDP 7 ml
GIORGIO ARMANI Sí Passione 7 ml

Zloženie

GIORGIO ARMANI Sí


ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, Cinnamyl ALCOHOL, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, KUMARÍN, CI 14700/RED 4, CI 19140 / YELLOW 5, CI 15510 / ORANGE 4. Za zloženie výrobku zodpovedá výrobca. Z dôvodu prípadných zmien odporúčame kontrolovať zloženie výrobku priamo na jeho obale.


GIORGIO ARMANI Sí Fiori EDP

ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, HEXYL CINNAMAL, Cinnamyl ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, CI 17200 / RED 33, CI 14700/RED 4

GIORGIO ARMANI Sí Passione

ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, ISOEUGENOL, CITRAL, GERANIOL, COUMARIN (F. I. L. B214499/1). Za zloženie výrobku zodpovedá výrobca. Z dôvodu prípadných zmien odporúčame kontrolovať zloženie výrobku priamo na jeho obale.




Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Intenzita vône
Toaletná voda (EdT) Hotovo!
Krajina pôvodu
Talianske Hotovo!
Objem
28 ml Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Druh parfémov

Intenzita vône
Toaletná voda (EdT) Hotovo!
Krajina pôvodu
Talianske Hotovo!

Objem

Objem
28 ml Hotovo!
Poznámka:
» Všetky toaletné vody EdT

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Sada 28 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Set 28 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Set 28 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií