AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HAAN Dew Of Dawn 100 ml

Zobraziť katalóg
HAAN Dew Of Dawn 100 ml
Antibakteriálny sprej na ruky – náhradná náplň do dezinfekcie HAAN - 159 €/1 l
Kód:  KSTE1267 Produktové číslo:  5060669780519

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HAAN Dew Of Dawn 100 ml Predaj skončil

HAAN Dew Of Dawn 100 ml

Doplňte svoj antibakteriálny sprej HAAN pomocou náhradnej náplne Dew of Dawn Refill. Jedným balením naplníte sprej 3×, čím šetríte nielen prírodu, ale aj svoju peňaženku. Výroba jednej náhradnej náplne spotrebuje o 89 % plastov menej ako 3 nové dezinfekčné spreje. Prípravok likviduje 99,9 % baktérií a vírusov a je vhodný na aplikáciu vždy, kedy nie je možné použiť vodu a mydlo. Vôňa Dew of Dawn pripomína svieže ráno a čerstvo pokosenú trávu. Príručnú dezinfekciu teraz používame ako na bežiacom páse, kúpte si ekonomickú zásobu svojho obľúbeného antibakteriálneho spreja vďaka HAAN Dew of Down Refill!

Kľúčové vlastnosti náplne do dezinfekcie HAAN Dew of Dawn Refill

  • Náhradná náplň do antibakteriálneho spreja HAAN Dew of Dawn
  • Jedným balením naplníte 3× sprej HAAN
  • Vôňa Dew of Dawn pripomína svieže ráno a čerstvo pokosenú trávu
  • HAAN Dew of Dawn Refill šetrí vašu peňaženku
  • Ekologickejší spôsob dopĺňania zásob dezinfekcie
  • Firma HAAN venuje 20 % zo svojho zisku na výstavbu studní v africkom Malawi

HAAN – revolúcia vo svete antibakteriálnej starostlivosti

HAAN je inovatívna značka, ktorá prináša revolúciu do sveta antibakteriálnej starostlivosti. Na prvý pohľad vás spreje zaujmú lákavým dizajnovým balením a pohodlnou aplikáciou pomocou rozprašovača. Na trhu je teraz 5 sprejov v rôznych farbách a vôňach, takže môžete skúšať, kým nenarazíte na svoju obľúbenú kombináciu. Prípravky nie sú cítiť alkoholom, ale krásnou vôňou pripomínajúcou parfum. O hydratáciu a výživu vašich rúk sa postará vysoká dávka aloe vera. Všetky výrobky sú zabalené v ekologických obaloch a neobsahujú škodlivé látky. Firma HAAN je spoločensky zodpovedná, venuje 20 % svojho zisku na výstavbu studní v africkom Malawi a pomáha tak bojovať s vodnou krízou tam, kde je problém najväčší.

Ako doplniť HAAN sprej pomocou náhradnej náplne:
Odskrutkujte uzáver balenia a odstrihnite špičku. Odstráňte vrchnú časť spreja. Odklopte zátku v doplňovacom otvore. Doplňte svoj dezinfekčný sprej po dobu 6 sekúnd. Uzavrite.

Zloženie:
65 % Etanol Alcohol, Aqua (Water), Aloe barbadensis Leaf Juice, Metyl Gluceth-10, Parfum (Fragrance), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Limonene, Linalool, Tromethamine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAAN Dew Of Dawn 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HAAN Dew Of Dawn utántöltő 100 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií