AlzaBoxy Q1 PET

HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF50 180 ml

Zobraziť katalóg
HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF50 180 ml
Mlieko na opaľovanie – pre dospelých a pre deti, ochranný faktor 50, na telo, vyhotovenie: dermo, na všetky typy pokožky, objem 180ml - 73,61 €/1 l
Kód:  OPA118 Produktové číslo:  5099821001858
HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF50 180 ml Predaj skončil

HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF50 180 ml

Ochráňte svoju pokožku pred ostrými slnečnými lúčmi s opaľovacím mliekom Satin Protection LTN SPF50 od Hawaiian Tropic. Kým si užívate vodných radovánok alebo leňošenie na pláži, mlieko s faktorom 50 poskytuje vašej pokožke širokospektrálnu UVA a UVB ochranu. Veľkou prednosťou je jeho vysoká vodoodolnosť, takže jedna aplikácia krému účinkuje až po dobu 80 minút. Ľahká textúra mlieka sa ľahko vstrebáva a nezanecháva na pokožke nepríjemný mastný film. Zloženie s vitamínmi C a E, bambuckým maslom, jojobovým olejom, aloe vera a glycerínom dodáva vašej pokožke potrebnú výživu a hydratáciu. S HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF50 bude vaša pokožka jemná a prevoňaná príjemnou tropickou vôňou.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho mlieka HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF50

  • Mlieko na opaľovanie s ochranným SPF faktorom 50
  • Poskytuje širokospektrálnu UVA a UVB ochranu
  • Mlieko Satin Protection LTN SPF50 od Hawaiian TROPIC je vodoodolné
  • Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastný film
  • Zloženie obohatené o vitamíny C a E pokožku chráni a hydratuje
  • S príjemnou tropickou vôňou
  • Bambucké maslo a jojobový olej pokožku vyživujú a hydratujú
  • Obsahuje aloe vera a glycerín
  • Opaľovací prípravok HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF50 bol dermatologicky testovaný

Použitie:
Nanášajte na pokožku 20 minút pred pobytom na slnku. Na celé telo budete potrebovať 3 polievkové lyžice. Opakujte podľa potreby pre zachovanie ochrany. Chráňte malé deti pred priamym slnkom a používajte pre nich odevy a vlasovú kozmetiku s veľmi vysokou ochranou (SPF vyššia ako 25).

Upozornenie:
Vyhnite sa intenzívnemu poludňajšiemu slnku. Žiadny opaľovací produkt nemôže poskytnúť 100 % ochranu. Nadmerné vystavenie slnku je vážnym ohrozením zdravia. Menšie množstvo použitého lieku môže zásadne znížiť stupeň ochrany vašej pokožky.

Zloženie:
Aqua, Homosalate, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, VP/Eicosene Copolymer, Phenoxyethanol, Diisopropyl Adipate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Mica, Dimethicone, Glycerin, Parfum, Polymethylsilsesquioxane, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Coco-Glucoside, Methylparaben, Propylene Glycol Dibenzoate, Ceteth-10 Phosphate, Dicetyl Phosphate, Propylparaben, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Paraffin, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii Butter, Jojoba Alcohol, Potassium Jojobate, Simmondsia Chinensis Butter, Mangifera Indica Seed Butter, Propanediol, Tocopheryl Acetate, Carica Papaya Fruit Extract, Colocasia Antiquorum Root Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Passiflora Incarnata Fruit Extract, Plumeria Acutifolia Flower Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Ascorbyl Phosphate, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 77891.


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF50 180 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWAIIAN TROPIC Satin Protection Lotion SPF50 180 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF50 180 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií