P&G boost Effaclar

KÉRASTASE Elixir Ultime

Zobraziť katalóg
KÉRASTASE Elixir Ultime
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Bain Elixir Ultime 250ml, L'Huile Originale 100ml, vonnú sviečku 100g
Kód:  VLS12704 Produktové číslo:  3474636819423
KÉRASTASE Elixir Ultime Predaj skončil

KÉRASTASE Elixir Ultime

Darčeková kozmetická kolekcia KÉRASTASE Elixir Ultime predstavuje exkluzívnu starostlivosť o vlasy. Obsahuje šampón Bain Elixir Ultime, regeneračný olej L'Huile Originale a vonnú sviečku. Luxusný šampón Bain Elixir Ultime dodáva vlasom potrebnú výživu a napomáha k ich regenerácii a to vďaka kombinácii vzácnych olejov ako je marulový, arganový, kukuričný, olej z kamélie a pracaxi. Vlasy budú zamatovo hebké aj žiarivo lesklé. Šampón tiež chráni vlasy pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi a posilňuje ich. Je pritom vhodný na všetky typy vlasov, o ktoré sa postará s dokonalou starostlivosťou.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kolekcie KÉRASTASE Elixir Ultime

  • Súprava na luxusnú starostlivosť o vlasy
  • S obsahom vzácnych olejov
  • Šampón Bain Elixir Ultime vyživuje vlasy a regeneruje ich
  • Regeneračný olej L'Huile Originale vráti vlasom silu a dlhotrvajúci lesk
  • Súčasťou súpravy je sviečka s dokonale príjemnou vôňou
  • Súprava KÉRASTASE Elixir Ultime je zabalená v darčekovej kazete

Pre intenzívny lesk vlasov

Regeneračný olej L'Huile Originale vráti vlasom silu a dlhotrvajúci lesk. Obnovuje prirodzenú silu vlasového vlákna a do hĺbky ho vyživuje. Vlasy tak okamžite oživí, dokonale prežiari a uhladí. Olej dodáva vlasom 48-hodinový viditeľný intenzívny lesk, zaceľuje rozštiepené končeky a poskytuje vlasom textúru. Rovnako ich tepelne ochráni až do 230 °C. Súčasťou kolekcie je aj vonná sviečka, ktorá prevonia svojou príjemnou vôňou celý byt. KÉRASTASE Elixir Ultime ponúka vlasom skutočne výnimočnú a luxusnú starostlivosť.

Aktívne látky – Bain Elixir Ultime a L'Huile Originale:
Marulový olej vlasy intenzívne vyživuje, vďaka obsahu vitamínov D a C a dodáva im žiarivý lesk.
Pracaxi olej zvláčňuje a obsahuje antioxidačné zložky.
Arganový olej je jeden z najvzácnejších olejov na svete, má výborné regeneračné účinky.
Kukuričný olej obsahuje vitamíny A, E a omega-6, dodáva vlasom pružnosť a chráni ich.
Olej z kamélie obsahuje vitamín F a mastné kyseliny omega-3 a omega-6, uhladzuje vlasové vlákno a umocňuje tak jeho lesk a pružnosť.

Použitie – Bain Elixir Ultime:
Naneste na mokré vlasy, potom dôkladne opláchnite. V prípade potreby postup opakovať.

Použitie – L'Huile Originale:
Pomädlite 1 – 2 dávky oleja v dlaniach a prstami vlasy prečešte. Aplikujte do mokrých alebo suchých vlasov, a to od stredných dĺžok po končeky. Ďalej pokračujte úpravou vlasov podľa vlastnej potreby.  

Zloženie – Bain Elixir Ultime:
Aqua/Water – Sodium Laureth Sulfate – Coco – Betaine – Laureth-5 Carboxylic Acid – Cocamide Mea – Isopropyl Myristate – Hexylene Glycol – Sodium Chloride – Ceteareth-60 Myristyl Glycol – Sodium Benzoate – Sodium – Hydroxide – Citric Acid – Polyquaternium-10 – Peg-60 Hydrogenated Castor Oil – Salicylic Acid – Citronellol – Geraniol – Alpha – Isomethyl Ionone – Limonene – Caramel – Sodium Acetate – Isopropyl Alcohol – Sclerocarya Birrea Seed Oil – Ci 19140/Yellow 5 – Ci 17200/Red 33 – Parfum/Fragrance.

Zloženie – L'Huile Originale:
Aqua/Water – Alcohol Denat. – Trisiloxane – Propylene Glycol – Cyclopentasiloxane – C12-1s Alkyl Benzoate – Aminopczopyl 11riethoxysilane – Lactic Acid – Sodium Chloride – Benzyl Salicylate – Hexyl Cinnamal – Benzyl Alcohol – Linalool – Limonene – Xylose – Caramel – Citronellol – Geraniol – Hydroxycitronellal – Zea Mays/Corn Germ Oil – Argania Spinosa Kernel Oil – Camellia Oleifera Seed Oil – Helianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil – Caprylic/Capric Triglyceride – Coumarin – Phyllanthus Emblica Fruit Extract – Commiphora Myrrha Resin Extract – Tocopherol – Hydrogenated Palm Glycerides Citrate – Sodium Hydroxide – Citric Acid – Parfum/Fragrance.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné, Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ vlasov
Normálne Hotovo!
Objem
350 ml Hotovo!
Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné, Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Normálne Hotovo!

Objem

Objem
350 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÉRASTASE Elixir Ultime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KÉRASTASE Elixir Ultime.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií