AD květen univerzal AlzaBoxy Q1

KÉRASTASE Resistance

Zobraziť katalóg
KÉRASTASE Resistance
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Bain Force Architecte 250ml, Ciment Anti-Usure 200ml, Ciment Thermqiue 150ml
Kód:  VLS12701 Produktové číslo:  9006101019591

KÉRASTASE Resistance

Darčeková kozmetická sada KÉRASTASE Resistance obsahuje prípravky určené na starostlivosť o slabé a poškodené vlasy. Sadu tvorí šampón Resistance Bain Force Architecte, vlasový kondicionér Resistance Ciment Anti-Usure Condicioner a obnovujúca starostlivosť Resistance Ciment Thermique. Šampón obnovuje a posilňuje vlasové vlákna, takže po použití sú vlasy hladké, mäkké a plné lesku. Kondicionér napravuje poškodenie u slabých alebo u chemicky poškodených vlasov a dodáva im mäkkosť a lesk. Obnovujúca starostlivosť Thermique vyživuje vlasové vlákna a poskytuje im dlhodobú tepelnú ochranu až do 230 °C. Vlasy sa ľahko upravujú, sú pružné a lesklé.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady KÉRASTASE Resistance

  • Sada kozmetiky Kérastase z radu Resistance Force Architecte
  • Sada obsahuje šampón na vlasy, kondicionér a obnovujúcu a posilňujúcu termoochrannú starostlivosť
  • Vlasový šampón Bain Force Architecte obnovuje poškodené a lámavé vlasy
  • Vlasy chráni proti vonkajším vplyvom a zanecháva ich hebké a lesklé
  • Krémový kondicionér obnovuje štruktúru dlhých vlasov, dodáva im objem
  • Ciment Anti-Usure je určený na oslabené prírodné vlasy a chemicky poškodené vlasy
  • Obnovujúca termoochranná starostlivosť Ciment Thermique s dlhotrvajúcim efektom
  • Pre vlasy plné sily, pružnosti a lesku a ich ľahkú upraviteľnosť

Navráťte zdravie vašim vlasom so šampónom Resistance Bain Force Architecte

Obnovujúci šampónový kúpeľ Kérastase Resistance Bain Force Architecte je určený pre veľmi poškodené a lámavé vlasy. Účinné zloženie tohto jedinečného šampónu obnovuje vnútornú aj vonkajšiu štruktúru oslabených vlasových vlákien, a to vďaka kombinácii extraktu z „kvetu vzkriesenia“ Seve de Résurrection a technológie Vita-Ciment. Po použití šampónu budú vlasy pevné, hebké, lesklé a chránené proti vonkajším vplyvom.

Aktívne látky:
Seve de Resurrection – extrakt z „kvetu vzkriesenia“ (Myrothamnus Flabellifolia) – má silné regeneračné účinky, obnovuje štruktúru vlasových vlákien, poskytuje vlasom aj pokožke hydratáciu
Technológia Vita-Ciment – hĺbkovo obnovuje vnútornú a vonkajšiu štruktúru veľmi poškodených a lámavých vlasov, po ošetrení sú vlasy posilnené, spevnené, hebké a lesklé
Komplex zahŕňa:
1) Pro-Keratin – proteín, ktorý napodobňuje funkciu keratínu, obnovuje vlasové vlákna
2) Ceramidy – obnovujú medzibunkové väzby, posilňujú vlasové vlákna zvnútra

Spôsob použitia:
Šampón naneste na mokré vlasy, jemne masírujte, aby sa vytvorila bohatá pena a vlasy umyte. Po umytí dôkladne opláchnite teplou vodou.

Zloženie:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Hexylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Methylparaben, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Magnesium Laureth Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride, Alcohol Denat., Polyquaternium-30, Salicylic Acid, Ethylparaben, Carbomer, Magnesium Oleth Sulfate, Butylphenyl Methylpropional, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Methylparaben, Linalool, Benzyl Salicylate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Limonene, Citronellol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Methosulfate, Quaternium-33, Trehalose, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance

Obnovte silu a zdravie vašich vlasov vďaka starostlivosti Ciment Anti-Usure

Krémový kondicionér Ciment Anti-Usure je vhodný na starostlivosť o oslabené prírodné vlasy aj vlasy poškodené chemickým ošetrením. Vďaka obsiahnutému komplexu Vita-Ciment účinne obnovuje vnútornú štruktúru dlhých vlasov a navracia im pevnosť a zdravie. Kondicionér je vhodný na každodenné použitie a pri jeho pravidelnom používaní sa vlasy postupne obnovujú, sú pevnejšie, odolnejšie a získajú tiež na objeme.

Aktívne látky:
Seve de Resurrection – má silné regeneračné účinky
Technológia Vita-Ciment – hĺbkovo obnovuje vnútornú a vonkajšiu štruktúru vlasov, komplex zahŕňa:
1) Pro-Keratin – proteín, ktorý napodobňuje funkciu keratínu, obnovuje vlasové vlákna
2) Ceramidy – obnovujú medzibunkové väzby, posilňujú vlasové vlákna zvnútra

Spôsob použitia:
Kondicionér použite na na umyté a uterákom jemne vysušené vlasy. Jemne vmasírujte a nechajte pôsobiť 1 minútu. Potom dôkladne opláchnite a vlasy vysušte.

Zloženie:
Aqua/Water, Behentrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Cetyl Esters, Peg-180, Isononyl Isononanoate, Elaeis Guineensis Oil/Palm Oil, Isopropyl Alcohol, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Bht, Chlorhexidine Digluconate, Butylphenyl Methylpropional, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Glycerin, Trehalose, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Ci 19140/Yellow 5, Ci 42090/Blue 1, Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract, Parfum/Fragrance

Ochranu vlasov získajte pomocou tepla spolu so starostlivosťou Resistance Ciment Thermique

Obnovujúca a posilňujúca termoochranná starostlivosť Resistance Ciment Thermique má vynikajúce účinky pri použití tepla. Pomocou fénu alebo vlasovej žehličky môžete zaistiť skvelé a dlhodobé výsledky v boji proti lámavosti oslabených vlasov. Vďaka účinkom dvoch technológií Vita-Ciment a Vita-Topseal dochádza postupne k obnove a rekonštrukcii vlasových vlákien zvnútra a zároveň sa na ich povrchu vytvára ochranná vrstva, ktorá vlasy chráni pred ďalším poškodením. Pri pravidelnom používaní budú vlasy stále viac silné, pružné a lesklé a budú sa dať tiež ľahko upraviť.

Aktívne látky:
Komplex Vita-Ciment – obnovuje medzibunkové spojivo a vnútornú štruktúru vlasov, posilňuje vlasy zvnútra
Vita-Topseal – vytvára ochrannú vrstvu na povrchu vlasov, bráni ich ďalšiemu poškodzovaniu

Spôsob použitia:
Množstvo prípravku vo veľkosti 1 až 2 orieškov naneste do uterákom vysušených vlasov. Neoplachujte. Vlasy upravte pomocou fénu alebo žehličky.

Zloženie:
Aqua/Water, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Dimethiconol, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Peg/Ppg-17/18 Dimethicone, Carbomer, Behentrimonium Chloride, Polyquaternium-4, Potato Starch Modified, Hydroxypropyl Guar, Methylparaben, Limonene, Amodimethicone, Cetyl Alcohol, Quaternium-87, Behentrimonium Methosulfate, Quaternium-33, Trideceth-6, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Geraniol, Linalool, Glycerin, Citronellol – Citral, Cetrimonium Chloride, Trehalose, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract, Parfum/Fragrance

Sada obsahuje:
1× šampón Kérastase Resistance Bain Force architecte (250 ml)
1× vlasová starostlivosť Kérastase Resistance Ciment Anti-Usure Condicioner (200 ml)
1× obnovujúca starostlivosť na poškodené vlasy Kérastase Resistance Ciment Thermique (150 ml)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné, Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ vlasov
Poškodené, Suché Hotovo!
Objem
600 ml Hotovo!
Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné, Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Poškodené, Suché Hotovo!

Objem

Objem
600 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÉRASTASE Resistance. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KÉRASTASE Resistance.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií