AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

N.A.E. Vianočná Sada Purezza

Zobraziť katalóg
N.A.E. Vianočná Sada Purezza
5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: micelárnu vodu a mlieko - 1,40 €/100 ml
Kód:  VBAL8245 Produktové číslo:  9000101654684

N.A.E. Vianočná Sada Purezza

Potešte seba či svojich blízkych darčekovou kozmetickou kolekciou z Talianska N.A.E. Purezza. Nechajte sa očariť opojnou vôňou damaskej ruže. Súprava organickej starostlivosti o pleť obsahuje micelárnu vodu a čistiaci gél, ktoré zaručia starostlivé vyčistenie pokožky. Vychutnajte si každodenný odličovací rituál s extraktom z organickej damaskej ruže a aloe vera. Produkty sú vegánske a majú certifikát COSMOS Organic. Súprava N.A.E. Purezza je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy N.A.E. Purezza 

  • Súprava kozmetiky N.A.E. obsahuje micelárnu vodu a čistiaci gél
  • Produkty Purezza majú opojnú vôňu ruže a aloe vera
  • Micelárna voda pleť vyčistí a zjemní
  • Čistiaci pleťový gél odstraňuje nečistoty
  • Produkty sú organické a vegánske
  • Kozmetika N.A.E. má certifikát COSMOS Organic
  • Najmenej 98 % ingrediencií je prírodného pôvodu
  • Súprava N.A.E. Purezza je vhodná ako darček

Micelárna voda N.A.E. Purezza, 500 ml

Ak zháňate produkt, ktorý vašu pleť vyčistí a zároveň zjemní, siahnite po micelárnej vode N.A.E. Purezza. Jej organické zloženie pokožku hydratuje, zjemňuje a zanecháva dôkladne vyčistenú. Vďaka glycerínu, ktorý viaže vodu, nedochádza k vysušovaniu pleti. Micelárna voda obsahuje99 % prírodných ingrediencií.  Aj napriek vegánskemu jemnému zloženiu zvládne táto micelárna voda odstrániť odolný make-up, vrátane odlíčenia očí. 

Čistiaci pleťový gél N.A.E. Purezza, 150 ml

Vytvorte si z čistenia pleti rituál s produktmi z radu N.A.E. Purezza. Čistiaci pleťový gél sa po kontakte s vodou zmení na jemnú penu, ktorá pokožku čistí a zanechá ju hebkú. Pri používaní gélu sa vyhnite oblasti očí. N.A.E. Purezza obsahuje 99 % prírodných ingrediencií. Čistiaci gél ukrýva výťažok z damaskej ruže, ktorý regeneruje, tónuje a upokojuje pokožku a sťahuje póry. Pokožka po použití čistiaceho pleťového gélu zostáva svieža a hydratovaná. 

Zloženie

Micelárna voda:
Aqua, Glycerín, Rosa Damascena Flower Water *, Caprylyl / Capryl Glucoside, Sodium Benzoate, Parfum, Decyl Glucoside, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Citronellol, Geraniol, Potassium Sorbate, Citral, Prunus Armeniaca Fruit Extract*, sodium Hydroxide

Čistiaci gél:
Aqua, Glycerín, Caprylyl / Capryl Glucoside, Rosa Damascena (Rose) Flower Water*, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Chondrus Crispus Powder, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Extract*, Potassium Sorbate, sodium Hydroxide

* Ingrediencie Pochádzajúce Z Organického Poľnohospodárstva

Parametre a špecifikácia

Objem
650 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Čistiaci gél, Micelárna voda Hotovo!

Objem

Objem
650 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Čistiaci gél, Micelárna voda Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre N.A.E. Vianočná Sada Purezza Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si N.A.E. Sada Purezza. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: N.A.E. Purezza Karácsonyi szett.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií