AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

NATURA SIBERICA Ľadový krém – lifting na viečka 15 ml

Zobraziť katalóg
NATURA SIBERICA Ľadový krém – lifting na viečka 15 ml
5 3 hodnotení
Očný krém redukuje tmavé kruhy, znižuje opuchy, vyrovnáva potrebnú hydratáciu - 1 126,67 €/1 l
Kód:  PLK399 Produktové číslo:  4744183010376 Stránky výrobcu
NATURA SIBERICA Ľadový krém – lifting na viečka 15 ml Predaj skončil

NATURA SIBERICA Ľadový krém – lifting na viečka 15 ml

K bezchybnej pleti patrí aj žiarivá a zdravo vyzerajúca pokožka očného okolia. Prekvapte seba aj svoje okolie skvelými výsledkami, ktoré poskytuje očný ľadový krém – lifting na viečka NATURA SIBERICA s obsahom čierneho kaviáru. Spevňujúci komplex vyhladzuje jemné linky a vrásky, posilňuje jemnú pleť a navracia jej elasticitu. Očný krém NATURA SIBERICA nabitý proteínmi a aminokyselinami je určený na citlivú pokožku okolo očí, ktorej jeho špeciálne zloženie Regu-AGE Complex, skalnej ruže a harmančeka, prináša okamžitú úľavu, schladí ju a eliminuje kruhy pod očami. Oslňte vypnutou, zdravo vyzerajúcou pokožkou očného okolia a mladistvým pohľadom s očným krémom NATURA SIBERICA. 

Hlavné prednosti očného ľadového krém-liftingu na viečka NATURA SIBERICA

  • Vyhladzuje jemné linky aj vrásky a navracia mladistvosť pokožke okolo očí už za niekoľko dní
  • Prináša okamžitú úľavu a ľadové osvieženie opuchnutým očiam
  • Rozlúčte sa s tmavými kruhmi pod očami a unaveným pohľadom
  • Zaručené výsledky vďaka obsahu čierneho kaviáru a organických extraktov z voľne rastúcich bylín Sibíri
  • Očný krém NATURA SIBERICA hydratuje, regeneruje, upokojuje, zjemňuje a stimuluje obnovu kožných buniek
  • Úplne prírodný kolagénový krém bez škodlivých chemických komponentov

Skvelé zloženie NATURA SIBERICA z divoko rastúcich bylín Sibíri a Ďalekého východu

NATURA SIBERICA obrátila sibírske tajomstvo krásy v senzačnú prírodnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo. Na Sibíri a Ďalekom východe sú zachovalé chránené územia s unikátnou jedinečnou flórou. Tieto byliny a plody používajú obyvatelia Severu tradične na výrobu liečivých extraktov a elixírov na uchovanie zdravia, úžasnej vitality a mladosti. Aby sa tieto vlastnosti mohli prejaviť, využíva sa minimum umelých doplnkov. Všetky produkty sú hypoalergénne, bez parabénov, SLS, syntetických vôní a farbív a obsahujú organické extrakty.

Aktívne zložky:

  • Čierny kaviár svojou prírodnou biologickou aktivitou prevyšuje účinky bežne využívaných kozmetických zložiek. Je významným činiteľom pri redukcii vrások, spomaľuje proces starnutia. Mastné kyseliny obsiahnuté v kaviáru ovplyvňujú stratu vody na minimum tak, aby pleť zostala dlho svieža a mladá.
  • Omega 6 vyživuje, detoxikuje a podporuje ochrannú funkciu pokožky. Znižuje priepustnosť stien krvných ciev a zvyšuje ich elasticitu.
  • Komplex Regu-Age sa aktívne podieľa na produkcii kolagénu a elastínu, zlepšuje elasticitu pokožky, zvyšuje mikrocirkuláciu, znižuje opuchy a zmenšuje tmavé kruhy pod očami, čo je potvrdené v štúdiách in vitro Pentapharm (Švajčiarsko).
  • Lifting komplex Liftonin – obnovuje štruktúru pleti, omladzuje ju, robí pokožku vláčnu a posilňuje jej vlastné regeneračné procesy.
  • Organická ružová voda – spôsobuje, že pokožka sa bude cítiť a vyzerať svieža, odstraňuje opuchy, viditeľne redukuje vrásky a poskytuje lifting účinok ihneď po prvej aplikácii.
  • Organický extrakt z Divokých kvetov rumančeka – hydratuje, regeneruje a chráni pokožku pred zápalmi, zjemňuje a upokojuje, stimuluje obnovu buniek.

Použitie:
Malé množstvo krému aplikujte ráno a/alebo večer na čisté očné okolie ľahkými pohybmi. Pre výraznejší a viditeľnejší efekt používajte s Extra lifitingovým pleťovým krémom z čierneho kaviáru.
TIP: Pre výraznejšie chladivé účinky skladujte krém v chladničke.

Zloženie:
Aqua, Dicaprylyl Ether, Octyldodecanol, Silica, Titdnium Dioxide. Iron Oxides. Hydrolyzed Rice Bran Protein. Oxido Reductases, Glycine Soja Protein. Glyceryl Stearate. Sacharide Isomerate, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl 3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Linoledte. Glyceryl Oleate, Glyceryl LinoJenate. Cetrana Nivalis Extract WH ". Larix Siberica Needle Extract WH, Caviar Extract, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters PS, Chamomila Recutita Flower Water *, Rosa Damscena Flower Water * Rhodiola Rosea Root Extracth. Linum Ubitatissimum Seed Oil *. Triticum Vulgare Germ Oil *. Anthemis Nobilis Ftower Extract * Panthenol, Sodium Stearoyl Glutainate, Partum, Sodium Polyacrylate, Benzyl Alcohol. Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate. Potassium Sorbate. Ethylhexyjglycerin, Citnc Acid. 
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Objem
15 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ
Krém Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Regeneračný, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
15 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ krému

Typ
Krém Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Regeneračný, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

neviem nájsť dátum spotreby, našla som len : 23 43X 714 ak to je dátum tak aký? nerozumiem tomu Viera

Diskusia a poradňa k NATURA SIBERICA Ľadový krém – lifting na viečka 15 ml
Príslušenstvo pre NATURA SIBERICA Ľadový krém – lifting na viečka 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURA SIBERICA Royal Caviar Icy Firming Eye Cream 15 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NATURA SIBERICA Royal Caviar Icy Firming Eye Cream 15 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií