AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

NATURE BOX Vianočná sada Olive

Zobraziť katalóg
NATURE BOX Vianočná sada Olive
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: sprchovací gél, šampón a kondicionér
Kód:  VBAL8232 Produktové číslo:  9000101654844 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NATURE BOX Vianočná sada Olive

Chcete potešiť darčekom, ktorý vykúzli úsmev na tvári? Potom siahnite po vianočnej kozmetickej sade NATURE BOX Olive. Sada obsahuje šampón, sprchovací gél a balzam v spreji . Šampón a balzam v spreji poskytujú starostlivosť a ochranu najmä dlhým vlasom, pre ktoré bola sada špeciálne navrhnutá. Produkty obsahujú 100 % za studena lisovaný olivový olej, ktorý dodá vašim vlasom potrebné vitamíny a antioxidanty. Sprchovací gél zanechá vašu pokožku pružnú, hladkú a dôkladne vyčistenú. Produkty majú 100 % recyklovateľné fľaše vyrobené z 98 % z tzv. sociálneho plastu (plastový odpad zozbieraný z pláží a pevniny, ktorý je recyklovaný a znovu použitý na výrobu plastových obalov)

Kľúčové vlastnosti vianočnej kozmetickej sady NATURE BOX Olive

  • Súprava NATURE BOX Olive obsahuje šampón, sprchovací gél a balzam v spreji
  • Kozmetická sada je vhodná ako darček
  • Šampón Nature Box Olive Oil posilňuje vlasové vlákna
  • Balzam v spreji zanechá vlasy vyživené, lesklé a hydratované
  • Sprchovací gél pokožku hydratuje a zjemňuje
  • Produkty vás okúzlia opojnou olivovou vôňou
  • Kozmetika Nature Box má certifikované prírodné zloženie COSMOS Natural
  • 100 % recyklovateľné fľaše sú vyrobené z 98 % z tzv. sociálneho plastu

Nature Box Olive Oil šampón 385 ml

Túžite po krásne dlhých a pevných vlasoch bez známok poškodenia? Potom je šampón Nature Box Olive Oil tá správna voľba. S obsahom 100 % za studena lisovaného olivového oleja dodáva vašim vlasom potrebné vitamíny a antioxidanty na ich zdravší vzhľad. Dlhé vlasy si zaslúžia láskyplnú starostlivosť, aby zostali neprekonateľne krásne. Preto im šampón Nature Box z radu Oliva navracia prirodzenú krásu, chráni ich pred lámavosťou a pomáha predchádzať štiepeniu končekov. Tiež efektívne čistí pokožku hlavy a vlasy umýva dôkladne, bez zaťaženia. Vychutnajte si pocit hýčkaných vlasov každý deň.

Nature Box Olive sprchovací gél 385 ml

Chcete si užiť starostlivosť o pokožku a opojnú vôňu olív? Potom vás určite poteší sprchovací gél Nature Box Olive, ktorý obsahuje za studena lisovaný olivový olej. Vďaka jeho obsahu bude vaša pokožka jemná, pružná a hladká. Zároveň je skvelé, že sa s produktom nestaráte len o seba, ale aj o planétu, pretože kozmetika Nature Box má certifikované prírodné zloženie COSMOS Natural.

Nature Box Olive balzam v spreji 200 ml

Chcete sa vyhnúť zdĺhavému rozčesávaniu zacuchaných vlasov? Potom využite balzam v spreji Nature Box Olive, ktorý vlasy zjemní, zanechá ľahko rozčesateľné a pomôže vám s ich úpravou. Zároveň posilňuje vlasové vlákna, vďaka čomu prispieva k udržaniu ich dĺžky. Vlasy budú po použití balzamu lesklé, vyživené a hydratované.

Zloženie

Zloženie šampónu:
Aqua (Water, Eau), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Coconut Acid, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Tokoferol

Zloženie sprchového gélu:
Aqua (water, eau), Sodium coco-sulfate, Coco-glucoside, Sodium chloride, Glycerín, Olea europaea (olive) fruit oil, Caprylyl / capryl Glucoside, Parfum (fragrance), Citric acid, Limonene, Linalool, Sodium benzoate

Zloženie balzamu v spreji:
Aqua (water, eau), Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Distearoylethyl dimodium chloride, Sorbitan caprylate, Pentylénglykol, Glycerín, Olea europaea (olive) fruit oil, Benzyl alcohol, Arachidyl alcohol, Betaín, Behenyl alcohol, Parfum (fragrance), Arachidyl glukozid, Dehydroacetic acid, Limonene, Linalool, Citric acid, Citral, geraniol

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NATURE BOX Vianočná sada Olive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURE BOX Vánoční Sada Olive. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NATURE BOX Olive Karácsonyi szett.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií