Pánske vodotesné hodinky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Pánske
(767)
Unisex
(34)
Strojček
Mechanický
(2)
Quartz
(698)
Automat
(43)
Solárny
(56)
Farba ramienka
Čierna
(272)
Strieborná
(263)
Hnedá
(89)
Modrá
(57)
Zlatá
(46)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Pánske vodotesné hodinky ponúkajú dokonalú zmes funkčnosti a štýlu, vďaka ktorej môžu muži udržiavať krok s dobou aj vo vodnom prostredí. Tieto hodinky sú navrhnuté tak, aby odolali vode v rôznych hĺbkach, čo z nich robí ideálny doplnok na rôzne vodné aktivity, od sprchovania až po potápanie. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať pánske vodotesné hodinky na mieru. 

Pokračovať

Potrebujete pánske vodotesné hodinky?

Pánske vodotesné hodinky predstavujú skvelú symbiózu funkčnosti a štýlu, a tak sú nevyhnutnou súčasťou výbavy každého moderného muža. V závislosti od úrovne vodotesnosti – ktorá môže siahať od základnej ochrany pred striekajúcou vodou až po vysokú odolnosť umožňujúcu hlboké ponory pod vodnú hladinu – sa tieto hodinky môžu stať vernými spoločníkmi pri celom rade aktivít, od každodenného nosenia až po športové a dobrodružné expedície.

Ako vyberať pánske vodotesné hodinky?

Až budete vyberať pánske vodotesné hodinky, je dôležité starostlivo zvážiť niekoľko kľúčových aspektov. Jedným z prvých a zásadných krokov by malo byť určenie úrovne vodotesnosti, ktorá je závislá od typu vodných aktivít, ktorým sa plánujete venovať – od ľahkého plávania až po potápanie. Ďalej je vhodné zvážiť typ strojčeka, materiál a farbu remienka ako aj funkcie hodiniek.

i

V sprche si pánske vodotesné hodinky nemusíte dávať dole

Pánske vodotesné hodinky do 50 metrov sú ideálne na každodenné nosenie, poskytujú ochranu pred náhodným striekaním vody alebo dažďom. Tento typ hodiniek je vhodný na krátke pobyty vo vode, ako je sprchovanie alebo umývanie rúk. Je však dôležité si uvedomiť, že nie sú navrhnuté na intenzívne vodné aktivity, ako je plávanie alebo potápanie.

V týchto pánskych vodotesných hodinkách si zaplávate

Pánske vodotesné hodinky do 100 metrov sú skvelou voľbou pre tých, ktorí sa venujú plávaniu alebo iným vodným športom. Vďaka vyššej úrovni vodotesnosti sú schopné vydržať dlhšie a intenzívnejšie pobyty vo vode. Pánske vodotesné hodinky do 100 m sú výborným kompromisom medzi každodenným nosením a odolnosťou voči vode potrebnou na športové aktivity.

Pánske vodotesné hodinky vám umožnia ponoriť sa až do 200 m

Pánske vodotesné hodinky do 200 m sú určené pre tých, ktorí hľadajú hodinky vhodné na potápanie. Sú navrhnuté tak, aby vydržali vysoký tlak a náročné podmienky, ktorým potápači často čelia. Pri výbere tohto typu hodiniek by ste mali brať do úvahy aj prítomnosť ďalších funkcií, ako je otočná luneta na sledovanie doby potopenia.

Vo všeobecnosti pánske vodotesné hodinky ponúkajú spojenie estetiky, funkčnosti a odolnosti, a preto sú ideálnym doplnkom pre mužov v každom veku a životnom štýle.

Chcete pánske vodotesné smart hodinky?

Pánske smart hodinky na plávanie predstavujú modernú inováciu v oblasti hodinárstva, spájajú tradičné funkcie hodiniek s technologickými inováciami. Tieto pánske vodotesné hodinky môžu ponúknuť nielen vodotesnosť, ktorá je ideálna na plávanie alebo potápanie, ale aj celý rad ďalších funkcií, vrátane sledovania fyzickej aktivity, notifikácií z mobilného telefónu, GPS a mnohých ďalších.

  • Štýl hodiniek tiež zohráva svoju úlohu, vyberte si športové, elegantné alebo minimalistické pánske vodotesné hodinky, rozptyl uspokojí širokú škálu vkusov.
  • Funkcie hodiniek môžu zahŕňať dátum, stopky, luminiscenčné prvky a mnoho ďalších, čo poskytuje mnoho možností prispôsobenia využívania.
  • Čierna a strieborná farba remienku sú najčastejšie, pričom ďalšie farby ako hnedá, zlatá alebo sivá ponúkajú možnosti pre tých, ktorí hľadajú niečo iné.
  • Strojček môže byť mechanický, Quartz, automatický alebo dokonca solárny, ktorý ponúka udržateľnú alternatívu.
  • Materiál remienka sa pohybuje od tradičnej kože až po moderné varianty ako silikón a titán.
  • Zobrazenie času majú pánske vodotesné hodinky digitálne, analógové či kombinované.

i

Hľadáte aj dámske vodotesné hodinky?

Na trhu sú tiež k dispozícii dámske vodotesné hodinky, ktoré ponúkajú rovnaké funkcie a odolnosť ako pánske verzie, ale sú navrhnuté tak, aby vyhovovali menším zápästiam a ponúkali viac módnych variantov. Pre tých, ktorí dávajú prednosť digitálnemu zobrazeniu, vodotesné digitálne hodinky ponúkajú jasné a ľahko čitateľné zobrazenie času spolu s množstvom ďalších funkcií.

Zdajú sa vám tieto kúsky drahé? Pozrite sa na lacné pánske vodotesné hodinky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
801 položiek

Pánske vodotesné hodinky

Pánske vodotesné hodinky

V kategórii Pánske vodotesné hodinky máme práve teraz na Alza.sk celkom 801 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné pánske vodotesné hodinky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie pánske vodotesné hodinky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii pánske vodotesné hodinky recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií