AlzaBoxy Q1 MPLA318265

STR8 PROTECT EXTREME Box

Zobraziť katalóg
STR8 PROTECT EXTREME Box
5 3 hodnotení
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: STR8 PROTECT EXTREME Deo sprej 150ml + Sprchový gél 400ml
Kód:  VBAL412 Produktové číslo:  8592297005650

STR8 PROTECT EXTREME Box

Pánska darčeková sada STR8 Protect Xtreme Not You Set ponúka kozmetické prípravky na každodennú starostlivosť, a to dezodorant a sprchovací gél. Pánsky antiperspirant STR8 Protect Xtreme s objemom 150 ml je ideálny pre každého, kto nechce robiť kompromisy medzi ochranou pred tvorbou potu a maskovaním nepríjemných pachov. Sprejový antiperspirant sa postará o účinnú redukciu tvorby potu. Vďaka technológii 3D Protect Extreme vám zaistí nielen ochranu pred potom a nepríjemným pachom, ale aj starostlivosť o pokožku, a to až na 72 hodín. Vaše podpazušie spoľahlivo udrží po celý deň suché a čisté. Navyše obsahuje tiež jemnú vôňu zelene a bylín, takže vám zároveň poslúži aj ako dlhotrvajúci dezodorant. Vďaka praktickému a ľahko prenosnému baleniu, ktoré vás určite zaujme aj svojím jednoduchým a čistým dizajnom, ho môžete mať neustále poruke.

Kľúčové vlastnosti vianočnej kozmetickej sady pre mužov STR8 Protect Xtreme Not You Set  

  • Darčeková kazeta pre mužov od obľúbenej značky STR8 s dezodorantom a sprchoacím gélom
  • Deodorant Body Spray STR8 Protect Xtreme spoľahlivo chráni pred potením po dobu až 72 hodín
  • Stará sa o pokožku podpazušia a zanecháva jemnú vôňu zelene a bylín
  • Sprchovací gél STR8 Icy Cool 3 v 1 obsahuje chladivé mentolové kryštáliky
  • Dôkladne čistí pokožku celého tela, tváre aj vlasy a dodáva mužnú mentolovú vôňu

Získajte dokonalý pocit sviežosti a čistoty pomocou sprchovacieho gélu STR8 Icy Cool 3 v 1

Pánsky sprchovací gél STR8 Icy Cool 3 v 1 s objemom 400 ml ponúka jednoduchý a komplexné spôsob starostlivosti o mužskú pokožku. Je vhodný na očistu pokožky celého tela, tváre aj na umývanie vlasov. Vďaka obsiahnutej technológii, ktorá účinne ničí baktérie a neutralizuje tak pach potu, ponúka viac ako 12 hodín sviežosti a príjemnej mentolovej vône. To isté platí pre jeho osviežujúce a ochladzujúce účinky. Zloženie gélu je totiž bohaté na chladivé mentolové kryštáliky, ktoré pánskej pokožke poskytnú dlhodobý pocit sviežosti a ochladenia. Pánsky sprchovací gél z jedinečnej série „white line“ vám ponúka osvieženie, ochranu aj starostlivosť, ktorú potrebujete.

Obsah sady:

  • Dezodorant v spreji STR8 Protect Xtreme Deodorant Body Spray s objemom 150 ml
  • Sprchovací gél STR8 Icy Cool 3 v 1 Shower gel s objemom 400 ml

Zloženie dezodorantu:
Isobutane, Propane, Cyclopetasiloxane, Aluminum chlorohydrate, Butane, C12-15 alkyl benzoate, Cyclohexasiloxane, Parfum, Isopropyl myristate, Bisabolol, Hydroxymethoxyphenyl decanone, Triethyl citrate, Ethylhexylglycerin, Disteardimonium hectorite, Dimethicone, Propylene carbonate, Tocopheryl acetate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Zloženie sprchovacieho gélu:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, 2-Methyl 5-Cyclohexylpentanol, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Menthol, Menthyl Lactate, PEG-4 Rapeseedamide, Polysorbate 20, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Suflate, Tetrasodium EDTA, Benzoic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Limonene, CI 42090


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STR8 PROTECT EXTREME Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 PROTECT EXTREME Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STR8 Protect Extreme Not You Set.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií