Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

TomTom Spark 3 čierny S

Zobraziť katalóg
TomTom Spark 3 čierny S
5 1 hodnotení
Športtester – krokomer, výpočet spálených kalórií, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, meranie tempa, intervalový tréning; kompatibilný s: Android, iOS; vodoodolný do 50m (5ATM); GPS, kompas, akcelerometer
Kód:  PP596i Produktové číslo:  1RL0.002.01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom Spark 3 čierny S Predaj skončil

TomTom Spark 3 čierny S

Nový model bežeckých hodiniek TomTom GPS Spark 3 s veľkosťou S v čiernej farbe vám ponúka presné meranie vašich športových výkonov v reálnom čase a aj možnosť využitia pre celý rad športov.

Zakúpením týchto športových hodiniek s veľkým grafickým displejom s rozlíšením 144 × 168 pixelov získate celý rad ďalších funkcií - medzi nimi napr.  skúmanie trasy alebo vnútorný tréningový režim. Veľkosť remienka je 125 - 172 mm.

Hlavné prednosti

  • Údaje o športových aktivitách v reálnom čase
  • Vhodné pre celý rad športov
  • Prepojenie s obľúbenými bežeckými aplikáciami
  • Jednoduché ovládanie a odolnosť
  • Výdrž pri využití GPS až 11 hodín!

Výdrž a komunikácia

Hodinky používajú na prenos dát do PC technológiu bluetooth. Informácie z hodiniek sa prenesú buď do TomTom MySports alebo do niektorej z vašich obľúbených bežeckých aplikácií a môžete ihneď sledovať vaše zlepšenie. Ovládanie hodiniek sa vykonáva veľmi jednoducho, a to pomocou jedného tlačidla.

Vďaka tenkému spracovaniu sú veľmi ľahké. Pri bežnej prevádzke vydržia hodinky na jedno nabitie cca 3 týždne. Ak zapnete GPS, očakávajte výdrž až 11 hodín!

Trénujte inteligentne

Počas tréningu môžete vyberať z niekoľkých športových aktivít a režimov. Patria sem napr. beh, jazda na bicykli, plávanie, posilňovňa, voľný štýl alebo bežecký pás. Trénovať môžete intervalovým tréningom, pri ktorom zlepšíte rýchlosť aj kondíciu. Alebo zvoľte závodný režim a snažte sa poraziť svoje predchádzajúce výkony.

Samozrejme si môžete nastaviť aj svoje denné či týždenné ciele a pri ich splnení sa podeliť so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach. Na dosiahnutie najlepších výkonov sa bude hodiť funkcia automatického sledovania spánku.

Pri akom športe sa vám budú hodiť

  • Bežecký pás - meria rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie a čas trvania
  • Halová cyklistika - meria spálené kalórie a čas trvania (kadencia, rýchlosť, tempo a vzdialenosť - prostredníctvom voliteľného snímača kadencie)
  • Beh - meria rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytuje omrvinkovú navigáciu a predinštalované chodníky
  • Posilňovňa - meria dobu trvania a spálené kalórie
  • Jazda na bicykli - meria rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytuje omrvinkovú navigáciu a predinštalované chodníky (kadencia - prostredníctvom voliteľného snímača kadencie)
  • Voľný štýl - meria rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytuje omrvinkovú navigáciu a predinštalované chodníky
  • Plávanie - meria počet zaplávaných dĺžok bazéna, vzdialenosť, rýchlosť, dobu trvania, spálené kalórie a zábery

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!
Sklíčko
Minerálne Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!
Sklíčko
Minerálne Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
49 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
11 h (0,46 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chcem sa opýtať, ako dlho vydrží batéria? je možné vymeniť batériu v hodinkach, či je integrovaná a jednorazová a nie je ju možné vymeniť?

Dobrý den, jdou hodinky spárovat s iOS? Děkuji za odpověď

Dobry den...velikost S je jaka delka pasku, nikde neudavate. Dekuji

Dobry den pise ze sa mozu vyuzit pri roznych sportoch. Je tam aj rezim kolieskovych korcul? Dakujem

Nabízí Alza tento model i ve velikosti L? Na e-shopu jsem v provedení L našel pouze použité hodinky ale žádné nové.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je u tohoto modelu možné provést synchronizaci i s počítačem? Sháním fitness náramek a nechce se mi kvůli němu měnit mobil Huawei P8 za nový. Nebo můžete navrhnout některý, který by tuto schopnost měl? Děkuji

Dobrý den, je v balení i nabíječka k hodinkám? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, u tohoto typu není měřic srdečního tepu, ač je v popisu zmiňován. Navíc při zapnutí GPS vydrží max. 4 hodiny nikoliv až 11 hodin jak je udáváno.

Dobrý denrád běhám a docela se mi na závidech daří jsem atlet ale chtěl bych hodinky do 3500kč nemohli by jste mi jedny vybrat? Uz jsem premyslel nad tomtom spark 3 a nebo na runner 3 (ale k nemu se musi koupit pás)... Diky za radu??

Dobrý den mam si koupit tomtom runner 3? A nebo tomtom spark 3?

12
Diskusia a poradňa k TomTom Spark 3 čierny S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Spark 3 černý S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 schwarz S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Spark 3 schwarz S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom Spark 3 (S), fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií