AP+ nový vizuál Opaľovacie prípravky

VICHY Homme Sada 400 ml

Zobraziť katalóg
VICHY Homme Sada 400 ml
Kozmetická sada – obsahuje: pánsky sprchovací gél 200ml, pánsky pleťový krém 50ml a gél na holenie 150ml - 26,45 €/100 ml
Kód:  KSMU0206s Produktové číslo:  KSMU0206s Stránky výrobcu
VICHY Homme Sada 400 ml Predaj skončil

VICHY Homme Sada 400 ml

Potešte svojho drahého darčekovou kozmetickou sadou VICHY Homme Set. Súprava obsahuje pánsky sprchový gél, pánsky pleťový krém a gél na holenie. Sprchový gél je možné použiť na telo aj vlasy. Vďaka obsahu horčíka a glukozylovanému vitamínu C má energizujúce účinky. Pleťový krém vyživuje a hydratuje tvár aj očné okolie. Gél na holenie pôsobí proti podráždeniu pleti. Sada kozmetiky je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti pánskej kozmetickej sady VICHY Homme

  • Súprava kozmetiky obsahuje sprchový gél, pleťový krém a gél na holenie.
  • Sprchový gél povzbudzuje a hydratuje
  • Pleťový krém bojuje so známkami únavy
  • Gél na holenie pôsobí proti podráždeniu pleti
  • Kozmetická sada je vhodná ako darček

VICHY Homme pánsky sprchový gél

Energizujúci sprchový gél pre mužov na telo aj vlasy vás úžasne povzbudí a nabije energiou na celý deň. Tú vám dodá horčík a glukozylovaný vitamín C, hydratačná zložka vašu pokožku perfektne zvláčni a bráni jej ďalšiemu vysušovaniu. Jemná formula s vyváženým pH šetrne umýva telo aj vlasy a prináša okamžitý pocit osvieženia a povzbudenia. Vďaka jedinečnej hydratácii tak získate príjemný komfort na celý deň.

VICHY Homme pánsky pleťový krém

Po náročnom dni vám pomôže VICHY Homme pánsky pleťový krém. Ide o hydratačný krém, ktorý je možné použiť na tvár aj očné okolie. Pôsobí proti známkam únavy, ako sú vačky či kruhy pod očami a dehydratovaná pleť. Po jeho použití bude vaša pleť jemná, hebká a vyživená.

VICHY Homme gél na holenie

VICHY Homme gél na holenie pôsobí proti podráždeniu pleti. Je teda vhodný aj pre mužov, ktorí majú problematickú či citlivú pleť. Tá sa najčastejšie prejavuje tvorbou vyrážok po holení či zarastajúcimi fúzmi. Vďaka tomuto gélu sa nemusíte báť podráždenia ani začervenania citlivej pokožky.

Obsah sady:
Pánsky sprchový gél 200 ml
Pánsky pleťový krém 50 ml
Gél na holenie 150 ml

Zloženie

Sprchový gél:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Glycerín, Coco-betaine, Laureth-11 carboxylic acid, Parfum, Sodium chloride, Laurethsulfosukcinát disodný, Citric acid, PPG-5-ceteth-20, Sodium benzoate, Polyquaternium-10, Salicylic acid, Magnézium gluconate, Ascorbyl glucoside, CI 14700, CI 19140, Sodium hydroxide

Pleťový krém:
AQUA - GLYCERÍN - ALCOHOL DENAT. - propanediol - DIMETHICONE - Phenyl TRIMETHICONE - propylén GLYCOL - C13-14 ISOPARAFFIN - CI 15985 - CI 77891 - CI 77492 - CI 77491 - CI 77499 - trietanolamínu - triethylis CITRATE - SILICA [NANO] - SODIUM dextran SULFATE - escin - Phenoxyethanol - MAGNESIUM SULFATE - MAGNÉZIEM ASCORBYL PHOSPHATE - BORON NITRIDE - ASCORBYL GLUCOSIDE - CAPRYLYL GLYCOL - LAURETH-7 - ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER - POLYACRYLAMIDE - ACRYLATES/AMMON

Gél na holenie:

AQUA - PALMITIC ACID - trietanolamínu - izopentánu - Cocamide MEA - GLYCERÍN - Stearic ACID - Ascorbyl Glucoside - BHT - CI 77891 - DIPROPYLENE GLYCOL - HYDROXYETHYLCELLULOSE - HYDROXYPROPYLCELLULOSE - izobutánu - Myristica ACID - PARFUM - PEG-90M - Salicylic ACID - stearyl CAPRYLATE - stearyl HEPTANOATE



Parametre a špecifikácia

Objem
200 ml Hotovo!
Typ pleti
Citlivá, Všetky typy Hotovo!
Určenie
Pre mužov Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Čistenie, Revitalizácia Hotovo!
Podľa doby používania
Na deň aj noc Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Všetky typy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Čistenie, Revitalizácia Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Na deň aj noc Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Gél Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá Hotovo!

Typ

Typ produktu
Gél Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VICHY Homme Set 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VICHY Homme Szett 400 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií