AP+ nový vizuál Opaľovacie prípravky

VICHY Neovadiol Peri-Menopause Set 100 ml

Zobraziť katalóg
VICHY Neovadiol Peri-Menopause Set 100 ml
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – pre obnovu hutnosti a pružnosti zrelej pleti v menopauze, sada obsahuje Neovadiol peri-menopause dennej starostlivosti 50 ml a Neovadiol peri-menopause nočnej starostlivosti 50 ml - 34,95 €/ks - Od 69,90 €/100 ml
Kód:  VBAL8577 Produktové číslo:  8592807579893 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VICHY Neovadiol Peri-Menopause Set 100 ml Predaj skončil

VICHY Neovadiol Peri-Menopause Set 100 ml

Potešte seba či svojich blízkych darčekovou kozmetickou súpravou VICHY Neovadiol Peri-Menopause Xmas Pack 2023. Súprava na obnovu hutnosti a pružnosti zrelej pleti obsahuje dennú a nočnú starostlivosť Neovadiol peri-menopause. Tento rad bol vyvinutý špeciálne pre všetky ženy počas menopauzy. Denný krém je nadopovaný porciou minerálov a vitamínov, ktorépomáhajú kompenzovať dopady menopauzy na pleť okolo 40. roku života. VICHY Neovadiol Night Cream poteší obsahom výťažku z kasie a kyseliny hyalurónovej. Neovadiol môžu zahrnúť do každodennej starostlivosti aj ženy s citlivou pleťou, pretože je hypoalergénny. Produkty VICHY sú uložené v praktickej kozmetickej taške. Súprava je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy VICHY Neovadiol Peri-Menopause Xmas Pack 2023

  • Súprava obsahuje produkty VICHY zo série Neovadiol
  • Krémy sú určené pre normálnu pleť
  • Súprava VICHY Neovadiol Peri-Menopause Xmas Pack 2023 je špeciálne pre ženy v období menopauzy
  • Denný a nočný krém obnovuje hutnosť a pružnosť zrelej pleti
  • Krém pre ženy VICHY Neovadiol Peri-Menopause Day Cream hĺbkovo vyživuje
  • Je hypoalergénny, preto ho môžu zahrnúť do každodennej starostlivosti aj ženy s citlivou pleťou
  • Night Cream má ľahkú textúru, ktorá sa ľahko nanáša
  • Súčasťou krému VICHY Neovadiol Peri-Menopause je termálna voda Vichy, Proxylan a kyselina hyalurónová
  • Nočná starostlivosť poteší príjemnou kvetinovou vôňou
  • Produkty sú uložené v kozmetickej taške
  • Darčeková kozmetická súprava VICHY Neovadiol Peri-Menopause Xmas Pack 2023 je vhodná pre ženy po 40. roku

Denný krém Neovadiol poskytuje silnú antioxidačnú ochranu

Denný krém VICHY hĺbkovo vyživuje a pomáha s obnovou hutnosti a pružnosti zrelej pleti. V zložení nájdete Proxylan, kyselinu hyalurónovú a kyselinu glykolovú. Vďaka tomuto zloženiu sa vrásky stanú menej viditeľné a dôjde k spevneniu pleti. Neovadiol vyplňujúci denný krém reaktivuje mechanizmy pleti, vďaka čomu pomáha zvýšiť jej celkovú hydratáciu,pevnosť a elasticitu. Látka Proxylane dokáže zvýšiť syntézu prokolagénu I a III kolagénu VII a GAGS. Výsledkom je vyplnená a spevnená pokožka. Vrásky sú menej viditeľné a pleť vyzerá menej povädnutá. Proxylane je získavaný za použitia princípov green chemistry.

S termálnou vodou Vichy, ktorá je obohatená o 15 minerálov

Nočný pleťový krém VICHY Neovadiol má ľahkú textúru, ktorá sa ľahko nanáša, pleť nezaťažuje a po aplikácii sa takmer okamžite dostaví príjemný chladivý efekt. Je plný minerálov a vitamínov, ktoré pomáhajú kompenzovať vplyvy menopauzy na pleť. Obsahuje termálnu vodu Vichy, ktorá je obohatená o 15 minerálov, ďalej v jej zložení nájdete Proxylan,výťažok z kasie a kyselinu hyaluronovú. Vďaka tomuto zloženiu sa vrásky stanú menej viditeľné a dôjde k spevneniu pleti. Pleťový krém VICHY Neovadiol zahalí vašu pokožku do príjemnej kvetinovej vône.

Obsah súpravy: 
Neovadiol Peri-Menopause denná starostlivosť, 50 ml 
Neovadiol Peri-Menopauset nočná starostlivosť, 50 ml

Zloženie

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE DENNÁ STAROSTLIVOSŤ/DENNÝ KRÉM/NAPPALI ARCKRÉM 50 ml:689074 21 - INGREDIENTS: AQUA / WATER / EAU - GLYCERÍN - DIMETHICONE - HYDROGENATED POLYISOBUTENE - NIACINAMIDE - HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL - ALCOHOL DENAT. - PROPYLENE GLYCOL - SYNTHETIC WAX - SILICA - PEG-10 DIMETHICONE - DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER - HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID - CI 15985 / YELLOW 6 - YELLOW 6 RYLATE - SODIUM HYALURONATE - SODIUM CITRATE - ADENOSINE - TOCOPHEROL - PROPYLENE CARBONATE - HYDROXYACETOPHENONE - CAPRYLYL GLYCOL - DIPROPYLENE GLYCOL - CASSIA ANGUSTIFOLIA SEED POLYSACCH MONIUM HECTORITE - SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE - PARFUM / FRAGRANCE (F. I. L. B269266/1). NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE NOČNÁ STAROSTLIVOSŤ/NOČNÝ KRÉM/ÉJSZAKAI ARCKRÉM 50 ml:689093 10 - INGREDIENTS: AQUA / WATER / EAU - ALCOHOL DENAT. - GLYCERÍN - PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL - NIACINAMIDE - DIMETHICONE - HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL - PROPANEDIOL - PROPYLEN GLYCOL - ISONONYL ISONONANOATE - ZEA MAYS 338 - HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID - OCTYLDODECANOL - DIMETHICONOL - CAFFEINE - SODIUM ACRYLATES CROSSPOLYMER-2 - SODIUM HYALURONATE - SILICA - PERLITE - ADENOSINE - AMMONIUM AMMONIUM POLY HYLTAURATE/STEARETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER - CAPRYLYL GLYCOL - CAPRYLOYL SALICYLÍC ACID - LAURETH-7 - CITRIC ACÍD - CASSIA ANGUSTIFOLIA SEED POLYSACCHARIDE - TRISODIUM ETHYLENEDIAMÍN TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE - POLYACRYLAMIDE - C13-14 ISOPARAFFÍN - PARFUM/FRAGRANCIA (F. I. L. N281553/1).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!
Typ pleti
Citlivá, Zrelá, Všetky typy Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Zrelá, Všetky typy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Dermokozmetika

Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti vráskam, Lifting a spevnenie, Revitalizácia Hotovo!

Vek

Vek
50+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný, Nočný, Na deň aj noc Hotovo!

Problémy

Problémy
Proti starnutiu pleti Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!

Balenie

Počet kusov v balení
2 ks Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!

Druh

Druh kozmetiky
Pleťová Hotovo!

Oblasť užívania

Použitie
Tvár Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VICHY Neovadiol Peri-Menopause Set 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VICHY Neovadiol Peri-Menopause Set 100 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií