AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

VICHY Normaderm Anti-Acne Sada 270 ml

Zobraziť katalóg
VICHY Normaderm Anti-Acne Sada 270 ml
Kozmetická sada – obsahuje: čistiaci gél 200ml, pleťový krém 50ml a pleťový krém 20ml
Kód:  KSPL492s Produktové číslo:  KSPL492s Stránky výrobcu
VICHY Normaderm Anti-Acne Sada 270 ml Predaj skončil

VICHY Normaderm Anti-Acne Sada 270 ml

Potešte seba či svojich blízkych kozmetickou sadou VICHY Normaderm Anti-Acne. Set obsahuje čistiaci gél, pleťový krém a S.O.S. pleťový krém, a je vhodný pre osoby s problematickou pleťou. Čistiaci gél VICHY Normaderm Phytosolution Intensive Purifying Gel je špeciálne vyvinutý pre mastnú a problematickú pleť so sklonom k akné. Pleťový krém Normaderm Phytosolution Double-Correction Daily Care od VICHY je určený pre majiteľky mastnej a zmiešanej pleti, ktorým prináša riešenie v podobe korekčného krému. Lokálna starostlivosť Normaderm S.O.S. od Vichy je krém špeciálne navrhnutý pre pleť so sklonom k akné ako doplnková lokálna starostlivosť v rámci každodennej rutiny. Sada kozmetiky je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady VICHY Normaderm Anti-Acne Set

  • Set kozmetiky obsahuje čistiaci gél, pleťový krém a S.O.S. pleťový krém
    • Súprava je vhodná pre osoby s problematickou pleťou
    • Čistiaci gél hĺbkovo pleť čistí bez vysušenia a zbavuje ju kožného mazu a nečistôt
    • Pleťový krém Normaderm Phytosolution Double-Correction Daily Care redukuje akné a rozšírené póry
    • Vichy Normaderm S.O.S. upokojuje pleť a zmierňuje výskyt nedokonalostí
    • Kozmetická sada je vhodná ako darček

Čistiaci gél VICHY Normaderm Phytosolution Intensive Purifying Gel

Čistiaci gél VICHY Normaderm Phytosolution Intensive Purifying Gel je špeciálne vyvinutý pre mastnú a problematickú pleť so sklonom k akné. Hĺbkovo ju čistí bez vysušenia a odstraňuje prebytočný kožný maz a všetky nečistoty. Zanecháva pokožku perfektne vyčistenú s jemnejšou textúrou. Čistiaca báza rastlinného pôvodu je obohatená o minerály zinok a meď a probiotický extrakt. Pravidelným používaním gélu VICHY Normaderm Phytosolution Intensive bude vaša pleť zdravšia bez vyrážok a upchatých pórov. Prípravok je hypoalergénny a dermatologicky testovaný. Má neutrálne pH 5,5 a je tak vhodný aj pre citlivú pleť.

Pleťový krém VICHY Normaderm Phytosolution Double-Correction Daily Care

Pleťový krém Normaderm Phytosolution Double-Correction Daily Care od VICHY je určený pre majiteľky mastnej a zmiešanej pleti, ktorým prináša riešenie v podobe korekčného krému. Krém zaistí vašej pokožke dennú aj nočnú starostlivosť. Ukážte prednosti svojej pleti a potlačte naopak nedokonalosti, ktoré vás trápia. Koniec rozšírených pórov a akné. Pravidelnou aplikáciou krému dodáte pokožke dostatočnú hydratáciu a vaša pleť získa späť svoju stratenú vyváženosť. Účinnými látkami obsiahnutými vo VICHY Normaderm Phytosolution Double-Correction Daily Care sú kyselina salicylová, kyselina hyalurónová a probiotický výťažok. Výsledkom starostlivosti je pleť hydratovaná, čistá a neaknózna.

Pleťový krém VICHY Normaderm S.O.S. Anti-Sport Paste 20 ml

Nedajte pupienkom šancu s jedinečnou lokálnou starostlivosťou Normaderm S.O.S. od Vichy. Krém je špeciálne navrhnutý pre pleť so sklonom k akné ako doplnková lokálna starostlivosť v rámci každodennej rutiny. Zloženie s 10 % obsahom síry vysušuje pupienky a zmierňuje výskyt nedokonalostí. Krém zároveň pokožku upokojuje a znižuje lokálne začervenanie pleti. Obsiahnutá kyselina glykolová pomáha vyhladzovať a zjemňovať pleť okolo vyrážok. Vďaka hypoalergénnemu zloženiu je Vichy Normaderm S.O.S. vhodný aj pre citlivú pleť.

Obsah sady:
Čistiaci gél 200 ml
Pleťový krém 50 ml
Pleťový krém S.O.S. 20 ml

Zloženie

Čistiaci gél:
AQUA / WATER - COCO-BETAINE - PROPANEDIOL - PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE - SODIUM CHLORIDE - SODIUM COCOYL GLYCINATE - DIPROPYLENÉ GLYCOL - ZINC GLUCONÁT SOXDIÁLNY SOCIÁL - BIFIDA FERMENT - TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE - PARFUM / FRAGRANCE.

Pleťový krém:
Aqua/ Water, Glycerín Salicylic Acid, Izononyl Isononanoate, Butylene Glycol, Kaolín, Zinc Sulfate, Bifida Ferment Lysate, Sodium Hydroxide, Sodiu, Polyacrylate, Sodiu Hyaluronate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ascorbyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Algin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Biosaccharide Gum 1, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfém/ Fragrance.

S. O. S. pleťový krém:
AQUA / WATER - SULFUR - NIACINAMIDE - ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH - GLYCOLIC ACID - STEARYL ALCOHOL - GLYCERÍN - OCTYLDODECYL MYRISTATE - CETEARYL ALCOHOL - GLYCERYL STEARATE - SODIUM HYDROHYD – ALLANTOÍN – CETEARETH-20 – PHENOXYETHANOL – PHENYLETHYL RESORCINOL – TOCOPHERYL ACETATE – DISODIUM EDTA – LAURETH-7 – HYDROGENATED LECITHÍN – POLYACRYLAMIDE – ETHYLHEXYLGLYCER. Code F. I. L.: B226249/0.

Parametre a špecifikácia

Typ pleti
Citlivá, Mastná, Problematická, Zmiešaná Hotovo!
Typ produktu
Gél Hotovo!
Typ mydla
Tekuté Hotovo!
Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!
Účinok
Vyživujúci, Minimalizácia pórov, Čistenie, Na akné Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Mastná, Problematická, Zmiešaná Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Gél Hotovo!
Typ mydla
Tekuté Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!

Účinok

Účinok
Vyživujúci, Minimalizácia pórov, Čistenie, Na akné Hotovo!

Vek

Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný, Na deň aj noc Hotovo!

Typ

Typ produktu
Gél Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VICHY Normaderm Anti-Acne Set 270 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VICHY Normaderm Anti-Acne Szett 270 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií