AlzaBoxy Q1 Aplikace

VOONO Copper 500 g + Hydrating Shampoo + Sea salt spray Sada

Zobraziť katalóg
VOONO Copper 500 g + Hydrating Shampoo + Sea salt spray Sada
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje henu na vlasy, šampón a masku
Kód:  KSDS1266 Produktové číslo:  8595654000428

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VOONO Copper 500 g + Hydrating Shampoo + Sea salt spray Sada Predaj skončil

VOONO Copper 500 g + Hydrating Shampoo + Sea salt spray Sada

Česká kozmetika VOONO si zakladá na výrobe prípravkov a farieb na vlasy s čisto prírodným zložením. Kozmetika je tak vhodná aj pre vegánov a vegánky. Ružová darčeková krabička VOONO v sebe ukrýva set prírodnej vlasovej kozmetiky – henu, šampón a masku. Prírodná farba na vlasy VOONO Henna v medenom odtieni Copper dodáva vlasom žiarivú ryšavú farbu s teplým nádychom. Šampón VOONO regeneruje poškodené vlasy, dodá im silu a hydratáciu. Stylingový Sea Salt Spray môžete použiť na rovné aj vlnité vlasy. Set darčekovej kozmetiky VOONO je vhodný na všetky typy vlasov. Prípravky sú prírodné, bez chémie, amoniaku, peroxidu a umelých farbív. Nie sú testované na zvieratách.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy VOONO Henna Copper + Hydrating Shampoo + Sea Salt Spray

  • Česká prírodná kozmetika VOONO predstavuje darčekovú súpravu troch prípravkov na vlasy
  • Set obsahuje henu na vlasy, šampón a stylingový sprej s morskou vodou
  • VOONO Henna Copper posilní vlasové vlákno
  • Hydratačný šampón VOONO dodá vlasom pevnosť a silu
  • VOONO Sea Salt Spray vlasy nezaťažuje, dodá lesk a sviežu vôňu
  • Produkty majú čisto prírodné zloženie, vhodné aj pre vegánov
  • Prípravky neboli testované na zvieratách
  • Súprava VOONO je vhodná ako darček pre ženy s poškodenými vlasmi

Prirodzene vyzerajúce vlasy s prírodnou farbou na vlasy VOONO Henna Copper

Permanentná rastlinná farba VOONO Henna v medenom odtieni Copper zanechá vaše vlasy prirodzene lesklé a sfarbené do výraznej ryšavej farby s teplým nádychom. Tento odtieň je doporučený najmä pre svetlé fototypy. Farba dokáže posilniť vlasové vlákno. Prípravok je čisto prírodný, bez chémie, amoniaku, peroxidu a umelých farbív a nie je testovaný na zvieratách. Vďaka svojmu nechemickému zloženiu je vhodný aj pre vegánov. Po aplikácii rastlinnej farby VOONO Henna Copper získajú vaše vlasy intenzívny a výrazný ohnivý odtieň sa ryšavými odleskami.

Použitie:
Farbiaci prášok zmiešajte s vodou s teplotou 60 až 90 °C. Farbu nanášajte na jednotlivé vrstvy vlasov od korienkov. Následne nafarbené vlasy prikryte priloženou čiapkou a zabaľte do uteráka. Nechajte pôsobiť 45 až 120 minút, a to podľa požadovanej intenzity farby. Potom farbu zmyte čistou vodou bez použitia šampónu. Finálny odtieň závisí na pôvodnej farbe vašich vlasov.

Zloženie:
100 % Henna Lawsonia

Šampón VOONO – regenerácia vlasov so silou prírody

Hydratačný šampón VOONO je šetrný vlasový prípravok s obsahom tých najčistejších prírodných látok. Obsahuje kávový extrakt, ktorý pomáha dodávať vlasom pevnosť a silu. Francúzska levanduľa v tej najvyššej kvalite sa stará o vlasovú pokožku, pomáha ju udržiavať čistú, zdravú a príjemne upokojenú. Poddajnosť vlasov zaisťujú výťažky zo šalvie, ručne lisovaný arganový olej vlasy regeneruje a chráni ich pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Šampón sa o vlasy jemne stará, dodáva im potrebnú hydratáciu a zanecháva ich dokonale ošetrené. Doprajte svojim vlasom prírodný šampón, aby boli zdravé, pevné a žiarivé.

Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy, jemne masírujte a potom nechajte pôsobiť 2 minúty. Na záver vlasy dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside (prírodná aktívna látka), Cocamidopropyl Betaín (synteticky z kokosového oleja), Sodium Cocoyl Glutamate (prírodný tenzid), Aloe Barbadensis Leaf Juice (šťava z aloe vera), Glycerín, Sodium PCA (prírodné penidlo), Argania Spinosa Kernel Oil (bio arganový olej), Citrus Grandis Peel Oil (olej z citrusov), Glyceryl Oleate (prírodne z olejov a tukov), Polymnia Sonchifolia Root Juice (šťava z repy), Coffea Arabica Seed Extract (extrakt z kávy), Mentha Piperita Oil (mentolový olej), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rozmarínový olej), Lavandula Angustifolia Oil (olej z francúzskej levandule), Xanthan Gum (prírodné zahusťovadlo), Lactic Acid (kyselina mliečna), Citric acid (kyselina citrónová), Sodium Chloride (soľ), Sodium Levulinate (organická kyselina), Potassium Sorbate (prírodný konzervant z kvasenia ovocia), pantenol, Sodium Benzoate (prírodný konzervant), Linalool (prirodzená súčasť éterického oleja), Limonene (prirodzená súčasť éterického oleja).

Styling pomocou morskej vody od VOONO – Sea Salt Spray

Sprej na vlasy VOONO Sea Salt Spray je prírodný prípravok českej kozmetickej značky, s ktorým ľahko vytvarujete účes v štýle mäkkých plážových vĺn. Sprej pôsobí ako tužidlo na vlasy a má čisto prírodné zloženie, takže vaše vlasy nebude zbytočne zaťažovať. Vďaka morskej soli môžete dosiahnuť jemné aj veľké plážové vlny bez toho, aby ste sa museli báť prílišného vysušovania vlasov. Ďalšie v spreji obsiahnuté zložky sa totiž spoľahlivo postarajú o hydratáciu vlasových vlákien, posilnia ich štruktúru a navyše dodajú vlasom aj krásny, prirodzený lesk. Vďaka obsiahnutému oleju z citrónovej trávy vlasy príjemne prevoniate a získate pocit sviežosti. Sprej môžete použiť na rovné aj vlnité.

Použitie:
Sprej pretrepte a rovnomerne naneste na suché alebo vlhké vlasy. Potom vlasy zospodu postláčajte, aby ste dosiahli ich zvlnenie. Spreju naneste toľko, koľko bude treba na dosiahnutie výsledku. Nejde o chemický lak, preto dôjde k prirodzenému vzhľadu a vlasy nebudú zlepené. Sprej možno pomocou hrebeňa ľahko vyčesať. Je vhodný na rovné aj vlnité a kučeravé vlasy.

Zloženie:
Aqua, Carrageenan, Magnesium Sulfate (natural), Sea Salt, Glycerin, Cymbopogon Flexuosus Oil.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VOONO Copper 500 g + Hydrating Shampoo + Sea salt spray Sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VOONO Copper 500 g + Hydrating Shampoo + Sea salt spray Sada. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VOONO Copper 500 g + hidratáló sampon + tengeri só spray készlet.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií