AlzaBoxy Q1 Opaľovacie prípravky

WELLA PROFESSIONAL Thermal Image 150 ml

Zobraziť katalóg
WELLA PROFESSIONAL Thermal Image 150 ml
4,0 9 hodnotení
Vlasový sprej pomáha chrániť vlasy pred poškodením pri použití fénu, žehličky alebo kulmy
Kód:  KSVL1064 Produktové číslo:  4015600124793

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WELLA PROFESSIONAL Thermal Image 150 ml

Predchádzajte poškodeniu vlasov! Dvojfázový sprej Wella Professional Thermal Image vytvára ochranný tepelný štít, ktorý pomáha chrániť vlasy pred poškodením pri použití fénu, žehličky alebo kulmy. Poskytuje intenzívnu ochranu a starostlivosť. Tento sprej je fantastický pre dlhodobé udržanie tvaru, vĺn alebo hladkosti vlasov.

Nemecká firma WELLA je jedným z najväčších špecializovaných výrobcov značkovej vlasovej kozmetiky vo svete. Spoločnosť sa zameriava na výrobky značkové vlasovej kozmetiky vyššia až najvyššej kvality. WELLA plne rešpektuje najmodernejšie ekologické a zdravotné aspekty. Výrobky vlasovej kozmetiky WELLA sú už tradične spájané s krásou, temperamentom a prirodzenosťou. Profesionálne rady výrobkov WELLA predstavujú dokonalý systém komplexnej starostlivosti o všetky typy vlasov. Pravidelným používaním prípravkov WELLA sa vlasy stávajú celkovo zdravšie a vďaka stylingu WELLA tiež stále upravenými. Vitálne vlasy a krásny účes vám poskytnú jedinečný pocit dokonalosti. Nechajte sa rozmaznávať špičkovou vlasovou kozmetikou od značky WELLA PROFESSIONAL.

Účinky:
Vlasy sú chránené pred teplom. Sú hodvábne vyhladené po dlhú dobu.

Použitie:
Dobre pretrepte a nanášajte do suchých vlasov prameň po prameni približne zo vzdialenosti 20 - 30 cm. Následne použite fén, žehličku alebo kulmu.

Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre vlasy normálne, poškodené, vlnité aj trvalené.
Objem: 150 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WELLA PROFESSIONAL Thermal Image 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELLA PROFESSIONAL Thermal Image 150 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií