P&G boost AD 1. týden květen

BEKO BIM 22300 X + BEKO HIC 64401

Zobraziť katalóg
BEKO BIM 22300 X + BEKO HIC 64401
Set spotrebičov - rúry a sklokeramickej dosky, RÚRA:, objem 71 l, 8 programov, 3D pečenie, gril, rozmrazovanie, celosklenené dvere, detský zámok, rošt, farba antikoro, DOSKA: 4 zóny (1 duálna), dotykové ovládanie, kontrolka zapnutia, šírka 60 cm, zbrúsené hrany
Kód:  BEKSET15 Stránky výrobcu
BEKO BIM 22300 X + BEKO HIC 64401 Predaj skončil

BEKO BIM 22300 X + BEKO HIC 64401

Túžite po unikátnom vylepšení, ktoré vám výrazne uľahčí každodenný život? Využite jedinečnú ponuku výhodnej súpravy spotrebičov značky Beko a určite nebudete ľutovať. Ide o multifunkčnú rúru s objemom 71 l, 8 programami a digitálnym displejom kombinovanú so sklokeramickou doskou s dvojitou varnou zónou a ukazovateľom zvyškového tepla. Ich spojenie ponúka tie najmodernejšie technológie spájajúce v sebe praktickosť s maximálnym používateľským komfortom. Získajú si vás radom vylepšení, medzi ktoré okrem atraktívneho dizajnu patrí napríklad 3D pečenie, horúci vzduch, rozmrazovanie, gril alebo dotykové ovládanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Garancia kvality značky Beko
  • Moderné technológie, ako je 3D pečenie, horúci vzduch, ultrarýchle rozmrazovanie, gril
  • Detský zámok na ochranu vašich ratolestí
  • Sklokeramická doska s dotykovým ovládaním, kontrolkou zapnutia a zbrúsenými hranami
  • Šírka dosky len 60 cm
  • Elegantný dizajn
  • Skladné rozmery

2 funkčné spotrebiče v jednom balení

Rúra BIM 22 300 s celosklenenými dverami v atraktívnej antikorovej farbe predstavuje novú efektívnu generáciu pečenia aktivujúcu všetky vykurovacie telesá na trojrozmernú distribúciu tepla. Kruhové výhrevné teleso a ventilátor rúry umožní pripraviť naraz až 3 pokrmy bez miešania chutí a vôní. Rýchle rozmrazovanie trvá vplyvom využitia nútenej cirkulácie vzduchu len pár minút. Sklokeramická doska HIC 6441 s dotykovým ovládaním, kontrolkou zapnutia a prakticky zbrúsenými hranami skvele doplňuje všetky benefity predchádzajúceho modelu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , chtěli bychom koupit set spotřebičů a má otázka zní. U tohoto zboží máte napsáno že deska je indukční .Je to tak? Všude jinde totiž píšou že je sklokeramická . Tak by jen zajímalo jak to tedy je , děkuji za odpověď Maříková Petra

Diskusia a poradňa k BEKO BIM 22300 X + BEKO HIC 64401
Príslušenstvo pre BEKO BIM 22300 X + BEKO HIC 64401
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BIM 22300 X + BEKO HIC 64401.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií