PET AD homeoffice

BEKO CBI 7703F new

Zobraziť katalóg
BEKO CBI 7703F new
5 1 hodnotení
Vstavaná chladnička vstavaná kombinovaná s nulovou zónou, A ++, objem chladničky / mrazničky 189 / 55l, automatické odmrazovanie, hlučnosť 35dB, mraziaci výkon 4kg / 24hod.
Kód:  FAC3352a Produktové číslo:  CBI7703 new Stránky výrobcu

BEKO CBI 7703F new

BEKO CBI 7703 new je špičková vstavaná kombinovaná chladnička s mrazničkou dole. S chladiacim objemom 189 litrov ponúka efektívne riešenie pre uloženie všetkých vašich potravín. Využiť môžete 3 police z tvrdeného skla, zásuvku z priehľadného plastu na ovocie a zeleninu alebo dverné priehradky pre účinné vychladenie nápojov v stabilnej polohe. Navyše disponuje unikátnou nulovou zónou, aby vaše mäso a zelenina zostalo vždy čerstvé. Mraznička s objemom 50 litrov poskytuje 3 praktické zásuvky z priehľadného plastu. Majte svoje potraviny vždy organizované a starostlivo uskladnené od nápojov až po vajíčka. 

Chladnička sa radí k energeticky úspornej triede A++, preto vyniká nízkou spotrebou a šetrí vaše financie. Vybavená je inteligentnou technológiou automatického odmrazovania. Tesnenie vo dverách s pridaním antimikrobiálnych látok nielen že zostáva bez mikroorganizmov, ale vytvára antibakteriálnu bariéru chrániacu vnútro chladničky od nežiaducich látok.Oceníte tiež veľmi tichú prevádzku, ktorá vás nebude rušiť pri ostatných činnostiach v miestnosti. Výhodu predstavujú optimálne vstavané rozmery, vďaka ktorým spotrebič ľahko zapadne do interiéru každej kuchyne. Elegantný a zároveň štýlový dizajn chladničky v bielom prevedení si ihneď zamilujete.

Doplňujúce informácie:

Objem chladničky:
189 l

Objem nulovej zóny:

19 l

Objem mrazničky:
55 l

Počet zásuviek chladničky:

Počet zásuviek mrazničky:

Spotreba:
227 kWh/rok

Klimatická trieda:
SN-T

Mraziaca kapacita:
4 kg/24 hod.

Akumulačná doba:
20 hod.

Antibakteriálna ochrana:
Antibakteriálna ochrana
Antibakteriálne upravené tesnenie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde u této lednice změnit směr otevírání - vlevo? Děkuji.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je MONTÁŽ ČEL PŘÍMO NA DVEŘE LEDNICE? V jiných obchodech je označení F, zde jsem nenalezla žádné informace ... děkuji

Diskusia a poradňa k BEKO CBI 7703F new
Príslušenstvo pre BEKO CBI 7703F new
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CBI 7703F new.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií