AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BEKO CSM 69300 GX

Zobraziť katalóg
BEKO CSM 69300 GX
Sporák elektrický s indukčnou doskou, doska 4 zóny, teleskopické výsuvy, šírka 60cm, energetická trieda A, rúra 72l, rozmrazovanie, statické, statické + ventilátor, teplovzduch, dolné kúrenie, gril + ventilátor, grill, 3D pečeníl, 3 sklá dvierok, 85x60x60cm, nerez
Kód:  SKBESP007 Produktové číslo:  7785988655 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO CSM 69300 GX

Multifunkčný sporák, teplovzdušná rúra a gril, to je doslova všetko, čo k príprave pestrej a chutné stravy potrebujete. Teraz môžete mať výhody všetkých týchto samostatne sa predávajúcich zariadenie pohromade na jednom mieste. Tým vytvoríte vo vašej kuchyni stredobod všetkého diania, a zároveň ušetríte veľa drahocenného priestoru. Obzvlášť ak trpíte jeho nedostatkom, je pre vás toto šikovné riešenie ideálnou voľbou.

kľúčové vlastnosti

  • Indukčná varná doska
  • bezpečnostné funkcie
  • Rúra s ventilátorom a grilom
  • Trojité sklo dvierok
  • Ďalšie chytré funkcie ako časovač, detský zámok atď.
  • displej

Jednoduchá údržba, bezpečia a prevoňaná domácnosť

Či už patríte medzi milovníkov západnej, východnej alebo tej tradičnej, českej, kuchyne. Verte, že s prístrojom Beko je príprava obľúbených pokrmov radosťou. Ako už bolo povedané, vrchnú stranu zdobí indukčná doska so 4 varnými zónami a 9 výkonnostnými stupňami. Tá ponúka hneď niekoľko inteligentných bezpečnostných funkcií, s ktorými máte varenie vždy pevne pod kontrolou. Počnúc systémom proti pretečeniu, ktorý automaticky vypne aktívnej plochy v prípade, že dôjde k poliatiu ovládacieho panelu, a končiac snímačom proti prehriatiu, detským zámkom, či časovačom. Navyše so samotnou indukčnou technológiou ide ruka v ruke fakt, že sa povrch dosky nezahrieva, teda nehrozí žiadne popáleniny, a ani ťažko odstrániteľné pripálené zvyšky jedla.

Pokiaľ ide o rúru, disponuje 8 zabudovanými funkciami, s ktorých pomocou vytvoríte čokoľvek, čo vám príde na myseľ. V prípade, že očakávate veľkú návštevu, oceníte úctyhodný objem 65 litrov, vďaka ktorému si jednoducho poradíte aj s väčšími hostinami. Nechýba ani trojité sklo dvierok , priestor pre skladovanie príslušenstva a teleskopický výsuv zaisťujúce bezpečné a praktické zaobchádzanie s horúcim plechom.

Doplňujúce informácie:

Výkony jednotlivých varných zón:
Ľavá dolná 1,4 kW
Pravá dolná 1,4 kW
Ľavá horná 2,3 / 3 kW
Pravá horná 2,3 / 3 kW

Príslušenstvo (súčasťou balenia):
Plech na pečenie 1 ks
Hlboký plech 1 ks
Rošt 1 ks
Teleskopický výsuv 1 ks

Rozmery prístroja:
Výška 85 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 60 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CSM 69300 GX
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií