PET PET

BEKO HII 64501 FHTX

Zobraziť katalóg
BEKO HII 64501 FHTX
5 2 hodnotení
Varná doska vstavaná, indukčné, 4 varné zóny, 2x IndyFlex, posuvné senzorové ovládanie Touch Slider, 4x Booster, časovač, 4 ukazovatele zvyškového tepla, rozmery vxšxh 5,5x60x51 cm, nerez rámček
Kód:  FAC270p Produktové číslo:  64501 Stránky výrobcu

BEKO HII 64501 FHTX

Moderné, efektívne a výkonná - taká je indukčná varná doska BEKO HII 64501 FHTX. Disponuje štyrmi varnými zónami s chytrou technológiou IndyFlex, ktorá bola vyvinutá pre prípravu profesionálnych pokrmov a počíta so špeciálnymi hrncami a iným riadom. Je jedno, ako sú objemné, flexibilné IndyFlex sa prispôsobí každej veľkosti. Hlavnou prednosťou indukčnej technológie je predovšetkým fakt, že sa ohrieva priamo dno nádoby. Spotrebič sa aktivuje len v prípade, že sa na ňom nachádza varná nádoba. Zároveň sa jedná o energeticky najúspornejší variant ohrevu. Váš nový kuchynský pomocník tiež disponuje funkciou Booster. Tá slúži k intenzívnemu zahrievaniu varnej dosky, pri ktorom sa výkon zvýši viac než o polovicu! S touto vychytávkou môžete začať variť pri vysokej teplote takmer ihneď. Nerezový rámček je príjemná dizajnová "čerešnička na záver". 

kľúčové vlastnosti

  • Extrémne výkonná indukčná varná doska od renomovaného výrobcu
  • Disponuje radom inovatívnych technológií
  • Systém Touch Slider pre jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Stop & Go pre náhle pozastavenie činnosti
  • Výkon varných zón je možné nastaviť v rozmedzí 180 až 1 800 W
  • Pomocou praktického Booster možno výkon zvýšiť až na 3 000 W
  • Ukazovateľ zvyškového tepla

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Pre ľahké a zároveň presné ovládanie bol vyvinutý systém Touch Slider. Presnosť a správne nastavenie je pri varení predsa kľúčové. S týmto systémom počas okamihu nastavíte varnou zónou jednoduchým dotykom prsta. Detský (bezpečnostný) zámok nastavenie je úplnou samozrejmosťou. Ďalším dôležitým rysom varnej dosky Beko je dômyselný systém Stop & Go aneb pozastavenie ohrevu. Táto funkcia myslí aj na nečakané okamihy, ktoré pri varení môžu nastať - zazvoní sused, vyzváňa firemný telefón či vaša malá ratolesť vyžaduje pozornosť. Jediným stlačením tlačidla zastavíte či opätovne spustíte všetku činnosť spotrebiča. Výhodou je, že všetky nastavenia zostanú tak, ako ste ich nastavili na začiatku.

Kvalitný materiál zaručuje ľahkú údržbu

Upratovanie patrí k tým menej obľúbeným činnostiam v domácnosti. Našťastie táto doska je vytvorená z vysoko odolného a ľahko údržbového povrchu Schott Crean. Prípadné vyliate tekutiny či kúsky jedla sa nepripáli, údržba bude o to jednoduchšie. Rovnako tak máte s týmto povrchom istotu, že sa jedná o patentovaný materiál bez prísad jedovatých ťažkých kovov.

Určite oceníte aj ďalšie komfortné funkcie

Funkcia udržiavania teploty jedla dokáže uchovávať už uvarené jedlo na optimálnej teplote 70 ° C. Či už chcete servírovanie jedla odložiť z akéhokoľvek dôvodu, určite oceníte práve túto funkciu. Ďalšie príjemný benefit zaiste zbadáte v podobe časovača, ktorý po uplynulom limite automaticky vypne varnú zónu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Nikde jsem nenašel možnosti napájení. Jestli 230/380 nebo jen jedna z nich

Diskusia a poradňa k BEKO HII 64501 FHTX
Príslušenstvo pre BEKO HII 64501 FHTX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HII 64501 FHTX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEKO HII 64501 FHTX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEKO HII 64501 FHTX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEKO HII 64501 FHTX.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií