AD homeoffice PET

BEKO WMB 61232 CS PTM

Zobraziť katalóg
BEKO WMB 61232 CS PTM
Práčka s predným plnením – spredu plnená, 1200 otáčok, náplň 6kg, A++, hlučnosť 59/72dB, spotreba vody 40l, displej, 15 programov, Beko BabyProtect, HI-TECH kúrenie, PET program, odložený štart, 85×60×45cm
Kód:  SKBEPR016 Produktové číslo:  7128943200 Stránky výrobcu
BEKO WMB 61232 CS PTM Predaj skončil

BEKO WMB 61232 CS PTM

BEKO WMB 61232 CS PTM je moderným a komfortným pomocníkom na špinavú bielizeň. Voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka umožní vyprať až 6 kg bielizne naraz. S hĺbkou 45 cm je táto práčka vhodná aj do malých priestorov. Práčka je vybavená systémom Beko BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty a alergény. Špeciálnym režimom je tiež PET program určený všetkým, ktorí majú domácich miláčikov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A++
  • 15 programov
  • System automatického riadenia spotreby vody
  • Elektronické vyváženie náplne
  • 6 kg bielizne a 45 cm hĺbka
  • PET funkcia odstránenia zvieracej srsti
  • Program Ručné pranie

Bohahá programová ponuka

Práčka disponuje 15 unikátnymi programami dômyselne navrhnutými tak, aby sa dokonale postaralo o všetky typy materiálov a tkanín. Nespornou výhodou je možnosť odloženého štartu, keď sa práčka sama zapne presne v čase, ktorý vám vyhovuje. Všetky nastavenia sa zobrazujú na LCD displeji a priebeh prania možno kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmá je ochrana proti pretečeniu a kontrola vyváženosti náplne v bubne. Na práčke môžete nastaviť počet otáčok, predpieranie alebo express pranie.

Špičkový spotrebič patrí do energetickej triedy A++ a spotrebuje len 40 litrov vody pri jednom pracom cykle. To predstavuje úsporné a efektívne riešenie vo vašej domácnosti.


Programy:

  • Bavlna, Bavlna Eco, BabyProtect, Mini, Mini 14, Mix 40, Vlna, Tmavá bielizeň, Košele, Syntetika, Ručné pranie, Odstreďovanie + vypúšťanie, Plákanie, Šport/Outdoor, Jemné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WMB 61232 CS PTM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMB 61232 CS PTM.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií