AP+ nový vizuál Aplikace

Belkin Micro USB 1A, čierna

Zobraziť katalóg
Belkin Micro USB 1A, čierna
4,6 16 hodnotení
Nabíjačka do auta 1A, 5V
Kód:  BE328f8k1 Produktové číslo:  F8J014BTBLK Stránky výrobcu
Belkin Micro USB 1A, čierna Predaj skončil

Belkin Micro USB 1A, čierna

Už nikdy nemusíte trpieť opäť vybitými batériami pri vašich mobilných zariadeniach. S najrýchlejšími nabíjačkami Belkin, určenými na použitie v aute, budete mať vždy potrebnú energiu. Elegantný kompaktný dizajn neruší a môžete ich použiť v akomkoľvek aute so zapaľovačom, takže dobitie energie pre vaše zariadenie je vždy na dosah.

Kľúčové vlastnosti

  • USB nabíjačka do autozapalovača
  • Elegantný kompaktný dizajn
  • Bezpečnostná poistka Belkin
  • Záruka na pripojené zariadenia
  • Použite svoj vlastný kábel, alebo si kúpte nový podľa svojich potrieb

Univerzálna nabíjačka

Nabíjajte vždy bez obáv váš smartfón alebo tablet v nabíjačke do auta Belkin a nikdy neriešte problémy, ako sú napríklad napäťové rázy, ktoré by mohli poškodiť či úplne zničiť vaše drahé mobilné zariadenie. Inteligentné logika so zabudovaným snímačom napätia detekuje problémy v el. rozvodoch a chráni tak vaše zariadenie. Nabíjačka umožňuje aj pripojenie kábla s 30-pinovým konektorom na nabíjanie zariadenia Apple.

 

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěl jsem si zakoupit usb nabíječku Belkin Micro USB černá co je v akci a bohužel to nejde :( ukazuje to 75ks skladem a když zboží otevřu místo koupit tam mám čekej. Tak že už čekám asi 20 min a poraďte to samé do kola. Tak že nabíječka nebude :( to mě alza zklamala. Jsem častý zákazník a tohle se mi ještě nestalo. Snad příště vše bude fungovat jak má.

Diskusia a poradňa k Belkin Micro USB 1A, čierna
Príslušenstvo pre Belkin Micro USB 1A, čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Micro USB černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Micro USB Ladegerät für Kfz schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Micro USB Ladegerät für Kfz schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Micro USB fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií