AP+ nový vizuál LEGO v APP pro AP+

Belkin USB 2.0 A/A predlžovací, 3 m

Zobraziť katalóg
Belkin USB 2.0 A/A predlžovací, 3 m
4,6 89 hodnotení
Dátový kábel - séria štandard
Kód:  NX207bb7 Produktové číslo:  F3U153cp3M Stránky výrobcu
Belkin USB 2.0 A/A predlžovací, 3 m Predaj skončil

Belkin USB 2.0 A/A predlžovací, 3 m

Elegantný čierny kábel značky Belkin určený na kvalitné predĺženie štandardného USB 2.0 kábla so štandardnou koncovkou A. Dĺžka kábla vám poskytne predĺženie až o 3 metre.

Parametre a špecifikácia:

Konektory:
USB 2.0 A (M) <-> USB 2.0 A (F)

Dĺžka kábla:
3 m

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jestli tento kabel bude fungovat když na něj ještě napojím kabel od Nvidia shieldu a na ten kabel napojím Nvidia shield controller

Diskusia a poradňa k Belkin USB 2.0 A/A predlžovací, 3 m
Príslušenstvo pre Belkin USB 2.0 A/A predlžovací, 3 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin USB 2.0 A/A prodlužovací, 3m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin USB 2.0 A/A-Verlängerungskabel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin USB 2.0 A/A-Verlängerungskabel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin USB 2.0 A/A hosszabbító 3m.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií