AD homeoffice PET

BeNomad Termoska 1 l zelená MEN331V

Zobraziť katalóg
BeNomad Termoska 1 l zelená MEN331V
5 1 hodnotení
Termoska – nerezová, 1l, dvojitý termo plášť, tlačidlo s ventilovým systémom na nalievanie, urží teplý nápoj počas až 12h, studený nápoj počas až 6h, dve šálky na nápoj súčasťou, rukoväť na jednoduché nalievanie a prenos, ramenný popruh, tmavozelené farebné vyhotovenie
Kód:  SPTsc1503 Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  MEN331V
BeNomad Termoska 1 l zelená MEN331V Predaj skončil

BeNomad Termoska 1 l zelená MEN331V

Zháňate praktickú termosku na cesty na chladné aj teplé počasie? Izotermická termoska BeNomand vám ponúkne aj niečo navyše. Je vyrobená z antikorovej ocele s dvojitým termo plášťom, ktorý je tvorený izolačným vákuovým systémom. Dostatočná veľkosť vám zaistí pitný režim aj na dlhšie výlety. Súčasťou sú 2 hrnčeky, ktoré sa pohodlne nalievajú vďaka ventilovému systému a ergonomicky tvarovanej rukoväti. Termoska udrží nápoj teplý počas 12 hodín a studený počas 6 hodín. Veľmi praktický je onímateľný ramenný popruh na jednoduché prenášanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Súčasť balenia 2 hrnčeky
  • Ventilový systém nalievania – pomocou zacvaknutia fľašu otvoriť alebo zatvoriť
  • Teplý nápoj vydrží 12 hodín
  • Studený nápoj vydrží 6 hodín
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Odnímateľný ramenný popruh
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká je výška termosky? Potřebuji termosku vyšší než 32 cm. Děkuji

Diskusia a poradňa k BeNomad Termoska 1 l zelená MEN331V
Príslušenstvo pre BeNomad Termoska 1 l zelená MEN331V
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeNomad Termoska 1l zelená MEN331V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeNomad Thermosflasche, 1 l grün MEN331V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeNomad Thermosflasche, 1 l grün MEN331V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeNomad Termoska MEN331V.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií