AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

BenQ PU9730

Zobraziť katalóg
BenQ PU9730
Projektor nat. WUXGA 16:10 (1920x1200), 7000 ANSI lm, kontrast 2800: 1, HDMI, DVI-D, D-Sub, USB, LAN, RS232, Dual Lamp
Kód:  WX449i2 Produktové číslo:  9H.JCY77.26E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BenQ PU9730

Bezkokurenční výkon


Profesionálny rad P zosobňuje súbeh tých najlepších vlastností, aké si možno u projektora priať. Už na prvý pohľad osloví enormne vysokým jasom, ktorý je zásluhou dvoch projekčných lámp. Aj projekcie veľkých rozmerov v prostredí s vysokým jasom zostáva, vďaka technológii vysokého jasu, čistá a ostrá . Vylepšená svietivosť zosilňuje intenzitu farieb a hĺbku pre prezentáciu pri zapnutom osvetlení, aby bola umožnená interakcia poslucháčov a písanie poznámok. V situáciách, kedy je vyžadovaná úplná tma, mechanická závierka úplne blokuje výstup svetla, aby nedochádzalo k únikom svetla.

Kompletné motorové ovládanie objektívu


Motorový zoom, zaostrovanie a posun objektívu zaisťuje obraz s dokonalými rozmermi aj v náročných podmienkach pre inštaláciu alebo umiestnenie, na akomkoľvek mieste. Ručné práce pri premiestňovaní alebo rekonštrukciu miesta inštalácie je nahradená jednoduchým nastavením diaľkovým ovládače umožňujúcim všesmerová nastavenie cieľov projekcie. Rad P tiež podporuje výmenné objektívy, aby ste si mohli upraviť projekčná vzdialenosť a veľkosť projekčnej plochy presne podľa vašej miestnosti.

Pokročilá digitálna konektivita HD


Úplne nová konektivita kombinuje video signály, audio signály a riadiace signály zariadenie z mnohých zdrojov vrátane PC, notebookov, dokumentačných kamier, Blu-ray, DVD a herných konzol do jediného kábla CAT5 , Podporujúceho bezstratový prenos až do vzdialenosti 100 metrov. Táto neuveriteľne účinná a nákladovo efektívne konektivita je tiež ideálny pre montáž pod strop a ďalšie trvalé inštalácie. Projektor možno zvislo nakloniť pod akýmkoľvek uhlom, čo umožňuje projekciu na stropy, steny aj podlahy, čím dáva možnosti pôsobivé vizualizácie v nákupných centrách, galériách, múzeách a divadlách sú nekonečné.

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BenQ PU9730 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ PU9730. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ PU9730. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ PU9730. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BenQ PU9730.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií