AD elektro Star Wars

Beyblade - Arena XTS

Zobraziť katalóg
Beyblade - Arena XTS
- Odporúčaný vek od 8 rokov, 39,4 x11, 7x53, 3cm
Kód:  HRA0082c Produktové číslo:  5010994621506
Beyblade - Arena XTS Predaj skončil

Beyblade - Arena XTS

Beyblade je hra, ktorú vymyslel Japonec Aoki Takao.Princípom tejto hry, založené na funkciu Káče, je súboj Beybladeů.Rozdielom oproti klasickej Káči je materiál, z ktorého sú Beybladey vyrobené.Nejedná sa totiž o drevo, ale o plast, prípadne kov.
Každý Beyblade sa skladá z niekoľkých častí ako je: útočný prstenec, záťažový disk, bladeová základňa a znak ducha.Časti možno ľubovoľne kombinovať s inými kotúčmi.
Teraz už len stačí Beyblade roztočiť špeciálnym vystreľovacie, čo je ozubený drôt, ktorý sa vsunie do roztáčeče a následným trhnutím sa kotúč roztočí.Beybladey sú útočné i obranné a je možné s nimi bojovať v špeciálnej beyaréně.

Beyblade-Arena XTS je perfektným bojovým prostredie pre Vaše kotúča.Vďaka tomu, že je vyrobená z plastu je tiež ľahká a je možné vziať si ju kamkoľvek so sebou.Bitka môže začať!

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:
39,4 x 11,7 x 53,3 cm

Určené pre:
deti od 8 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18.júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy.Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyblade - Arena XTS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beyblade - Arena XTS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beyblade - Arena XTS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beyblade - Arena XTS.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií