AD elektro AD elektro

Black & Decker EPC148BK

Zobraziť katalóg
Black & Decker EPC148BK
Aku vŕtačka s príklepom, dvojrýchlostné, 14.4V / 1AH, otáčky naprázdno 0-450 / 0-1500ot. / min., max. krútiaci moment 15Nm, rýchloupínacie skľučovadlo max. 10mm, L / P chod, 2x batéria, nabíjačka, kufor
Kód:  BOD002b3b Produktové číslo:  EPC148BK Stránky výrobcu

Black & Decker EPC148BK

V zbierke žiadneho poriadneho kutila by nemal chýbať kvalitný akumulátorový vŕtací skrutkovač. Nástroj je veľmi praktickým pomocníkom a svoje využitie nájde u širokého spektra prác. Neoceniteľnou výhodou je potom možnosť vŕtanie bez nutnosti pripojenia k elektrickej sieti. My pre vás jeden taký nástroj máme pripravený. Jedná sa o počin od známej a rokmi preverené spoločnosti Black & Decker. Hlavní tahákem je přívětivá pořizovací cena, která je kombinovaná s kvalitními komponenty a 14,4V, Li-Ion baterií o kapacitě 1,0 Ah.

kľúčové vlastnosti

  • Aku vŕtačka špičkovej kvality
  • Až 22 500 príklepov za minútu
  • Vysoký uťahovací moment s možnosťou regulácie
  • dvojrýchlostná prevodovka
  • Dodávané s batériou navyše a kufrom

skvelý pomocník

Tento akumulátorový vŕtací skrutkovač s príklepom má krásne prepracovaný dizajn, ktorý dopĺňa solídny výkon, ktorý uspokojí aj náročných užívateľov. Kvalitný elektromotor má uťahovací moment na hranici až 15 Nm. Do skľučovadla možno upnúť pracovné nástroje do priemeru až 10 mm. Prepracovaná rukoväť umožňuje pohodlné držanie nástroja aj pri dlhšom časovom úseku vŕtania. Aku skrutkovač dosahuje až 22 500 príklepov za minútu a vŕtanie do dreva, kovu ani muriva pre ňu nebude žiadny problém. Mezi další přednosti patří také 2 převodové stupně a zpětný chod.

Doplňujúce informácie:

Vŕtanie do dreva:
25 mm

Vŕtanie do muriva:
10 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Black & Decker EPC148BK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black&Decker EPC148BK.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií