AD elektro Motorola EDGE 50

BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY

Zobraziť katalóg
BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY
3,5 2 hodnotení
Mobilný telefón 2.8 "480x360 TFT LCD, RAM 512MB, interná pamäť 512MB, 3G, microSD, fotoaparát 5Mpx, Wi-Fi, Bluethooth 2.1, BlackBerry OS 7.1
Pridať do zoznamu
BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY 175,43 € Použité

BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY

BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Štvorradovou QWERTY klávesnicou vybavený mobilný telefón BlackBerry 9720 je ideálny ako pracovné či firemné zariadenie. Vyniká výdržou integrovanej batérie, kvalitnou konštrukciou s pogumovaným zadným krytom a prevereným a stabilným operačným systémom BlackBerry OS 7.1. Na šírku orientovaný dotykový LCD displej s uhlopriečkou 2,8 "skvele poslúži pri každodennom čítaní a písaní správ. Nechýba prepracovaný e-mailový klient, balík kancelárskych aplikácií a plánovací kalendár.

Tvarovanie ergonomickej klávesnice aj jej podsvietenie do maximálnej miery zjednodušujú ovládanie i písanie. Na boku prístroja sa nachádza programovateľné tlačidlo BBM, Vďaka ktorému sa veľmi rýchlo dostanete k funkciám, ktoré najčastejšie používate. Ľahké je tiež zdieľanie fotografií a statusov na sociálnych sieťach. Telefón je vybavený 5Mpx fotoaparátom so zoomom, nechýba štandardná bezdrôtové rozhranie Wi-Fi a Bluetooth.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak moc byl tento mobilní telefon používán a v jakém je stavu. Děkuji za odpověd

Príslušenstvo pre BlackBerry 9720 Samoa Black QWERTY
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií