AD květen univerzal Effaclar

Blumfeldt Rising Sun

Zobraziť katalóg
Blumfeldt Rising Sun
Elektrický ohrievač – s výkonom v 3 úrovniach 850/1650 a 2500W pre individuálne potreby s vypínacím časovačom do 24 hodín
Kód:  BLUET105 Produktové číslo:  4260486157537 Stránky výrobcu

Blumfeldt Rising Sun

Ponúkame vám hrejivý infračervený teplomet Blumfeldt Rising Sun, ktorý hravo zvládne vyhrievať individuálne terasu, garáž alebo iný exteriérový priestor tam, kam budete chcieť priniesť slnko namiesto chladu jesenných dní. Nemusíte tak krátiť zábavné posedenie či akciu s priateľmi len kvôli chladnejšiemu počasiu. Môžete si užiť párty dlho do noci, práve vďaka tomuto infražiariču s jednoduchou inštaláciou, nastaviteľným stabilným stojanom a diaľkovým ovládaním ohrevu s tromi výkonnostnými stupňami.

Kľúčové vlastnosti infražiariča Blumfeldt Rising Sun

  • Vykurovací výkon v troch stupňoch: 850/1650/2500 W
  • Elektrické kúrenie v troch výkonnostných stupňoch
  • Programovateľný časovač vypnutia v hodinových intervaloch až do 24 h
  • Karbónové výhrevné teleso
  • Prehľadný LED displej aj diaľkové ovládanie

Blumfeldt Rising Sun je cielené teplo

Toto kúrenie Blumfeldt Rising Sun je ľahké vďaka hliníkovej konštrukcii, avšak zároveň je aj stabilné. Tiež je možné ho výškovo nastavovať v rozmedzí až 70 cm, tak možno potrebné a vyžadované teplo jednoducho zacieliť na ľudí nachádzajúcich sa v blízkosti a nie do vzduchu v okolí. Predĺžte si príjemný večer posedením na verande, terase alebo pri záhradnej párty bez starostí, či sa ochladí.

Rozmery:
cca 95,5 × 127 do 197 × 74 cm

Hmotnosť:
cca 7 kg

Napájanie:
220 – 240 V~/50 – 60 Hz

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Blumfeldt Rising Sun
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blumfeldt Rising Sun. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Blumfeldt Rising Sun.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií